Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με τον Κώστα Μουτζούρη συναντήθηκε η Ελεονώρα Γεώργα

banner roots

Με τον Κώστα Μουτζούρη συναντήθηκε η Ελεονώρα Γεώργα
09.10.2019 | 20:49

Με τον Κώστα Μουτζούρη συναντήθηκε η Ελεονώρα Γεώργα

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη πραγματοποίησαν, το πρωί της Τετάρτης (9/10), η Ελεονώρα Γεώργα και τα μέλη, αιρετά και μη, του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Νίκη για τη Λήμνο» κ. Βασίλειος Κριθαρέλλης, κ. Αλέξανδρος Καφαλτής, κ. Κάτια Χάρου και κ. Νεκτάριος Ορφανίδης.

Μετά τις ευχές για καλό, παραγωγικό έργο και λαμβάνοντας υπόψιν τον σημαντικό ρόλο του Β’ βαθμού Τοπική Αυτοδιοίκησης, τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξει προγραμματισμός με ρητές τις προτεραιότητες και χρονοδιάγραμμα των στόχων για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης: «Περιφέρεια και Δήμος πρέπει να συνεργαστούν στενά για την προαγωγή των ζητημάτων που απασχολούν τον τόπο και ζητούν επίλυση».

Εν συνεχεία, μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη, η Ελεονώρα Γεώργα έλαβε μέρος στη συνάντηση εργασίας που είχαν Περιφέρεια και Δήμος με αντικείμενο τα έργα που πρέπει να τεθούν σε προτεραιότητα, την πηγή χρηματοδότησης, τις ιδιαιτερότητες που καθένα εμφανίζει καθώς το στάδιο ωρίμανσής τους. Κοινός τόπος υπήρξε η στόχευση στην εκπόνηση μελετών ως βάση για τη δρομολόγηση των έργων.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel