Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εκδρομή στο Βουκουρέστι με το Pravlis Travel!

the roots web banners 06

Εκδρομή στο Βουκουρέστι με το Pravlis Travel!
08.10.2019 | 09:11

Εκδρομή στο Βουκουρέστι με το Pravlis Travel!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το όνομα Pravlis Travel είναι συνώνυμο με το νέο, το φρέσκο και το συναρπαστικό! Εδώ, οι οργανωμένες εκδρομές έχουν ταυτότητα και σε ταξιδεύουν στους προορισμούς των ονείρων σου, για να αποκτήσεις ασύγκριτες εμπειρίες και να δημιουργήσεις αναμνήσεις που θα σε συνοδεύουν για μια ζωή. Αυτή τη φορά, η πυξίδα του μεγάλου ταξιδιωτικού πρακτορείου της Λήμνου, δείχνει Βουκουρέστι και σε οδηγεί να εξερευνήσεις το «Μικρό Παρίσι» των Βαλκανίων!

Το Βουκουρέστι είναι η πρωτεύουσα και το πολιτιστικό και εμπορικό κέντρο της Ρουμανίας. Το «κρυμμένο διαμάντι» ή «Μικρό Παρίσι» των Βαλκανίων, όπως έχει χαρακτηριστεί, είναι η μεγαλύτερη πόλη της χώρας και βρίσκεται νοτιοανατολικά, στις όχθες του Ποταμού Ντιμπόβιτσα και λιγότερο από 70 χλμ. βόρεια του ποταμού Δούναβη. Τα κομψά πολυτελή ξενοδοχεία, τα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και τα πολύβουα κλαμπ, το κλασσικό ιστορικό κέντρο με τα πολλά ενδιαφέροντα μουσεία εξασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία! Tα θρυλικά Καρπάθια,ο φημισμένος Πύργος του Δράκουλα και το μοναστήρι της Σινάια είναι μερικοί από τους πολλούς, πόλους έλξης που περιμένουν να τους επισκεφθείτε!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

16-20 Νοεμβρίου 2019

1η ημέρα | Σάββατο 16/11/2019 | Λήμνος - Καβάλα και αναχώρηση για Βουκουρέστι (~680χλμ.)

Συγκέντρωση στο λιμάνι της Μύρινας στις 14:30 και αναχώρηση με το Ε/Γ-Ο/Γ Ν. Μύκονος στις 15:10. Εκτιμώμενη άφιξη στο λιμάνι της Καβάλας στις 18:45, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Βουκουρέστι. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε για Στάρα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη.

2η ημέρα | Κυριακή 17/11/2019 | Άφιξη στο Βουκουρέστι 

Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα σας ελεύθερο να ξεκουραστείτε και να κάνετε μία πρώτη βόλτα στην πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα | Δευτέρα 18/11/2019 | Βουκουρέστι - Πηριήγηση πόλης 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθείτε το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ» μια μοναδική γεωγραφική Εθνολογική - λαογραφική έκθεση της Ρουμάνικης ζωής, με τα 300 περίπου ξύλινα σπιτάκια και αγροικίες σε φυσικό μέγεθος που συγκεντρώθηκαν εκεί το 1936, μετά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας “Grigore Antipa”, που χτίστηκε το 1835 και είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του είδους του στον κόσμο. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη Χέρεστραουν, την όπερα Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Ελεύθερος χρόνος σε πολυκατάστημα του Βουκουρεστίου για φαγητό – καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα | Τρίτη 19/11/2019 | Βουκουρέστι - Καρπάθια (140 & 140χλμ.) *ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ*

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για τα θρυλικά Καρπάθια. Αφού διασχίσουμε την Κοιλάδα Πράχωβα, φθάνουμε στη Σιναια όπου θα επισκεφθούμε το Ανάκτορο του Κάρολου Α΄, του πρώτου βασιλιά της Ρουμανίας. Ανάκτορο γνωστό ως Πελες. Οι συλλογές σπανίων αριστουργημάτων που κοσμούν τα δωμάτια του Παλατιού, το καθιστούν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Ανάκτορα της Ευρώπης. Στη συνέχεια θα δούμε το ομώνυμο μοναστήρι, που χτίστηκε από τον Κατακουζηνό, πάνω σε μια πέτρα που έφερε από το Όρος Σινά, εξ ου και η ονομασία της περιοχής. Συνεχίζουμε για το Μπραν, όπου θα επισκεφθούμε τον Πύργο με το ίδιο όνομα, γνωστό και σαν Πύργος του Δράκουλα. Από εκεί θα μεταβούμε στο Μπρασώβ, όπου θα θαυμάσουμε τα κτίσματα του 18ου αιώνα και ιδιαίτερα την Μπισέρικα Νεάγρα (Μαύρη Εκκλησιά) τη μεγαλύτερη εκκλησία Γοτθικού Ρυθμού από τη Βιέννη έως την Κωνσταντινούπολη, το Δημαρχείο, τον Πύργο με το Ρολόι, την κεντρική Πλατεία. Επιστροφή στο Βουκουρέστι, διανυκτέρευση. 

5η ημέρα | Τετάρτη 20/11/2019 | Βουκουρέστι - Καβάλα (680χλμ.) και Καβάλα - Λήμνος 

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση των συνόρων και της γέφυρας της Φιλίας. Άφιξη στην γραφική και πανέμορφη παλαιά Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας το Βελίκο Τάρνοβο, ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Μέσω Νόβας Ζαγόρας και διέλευση των συνόρων Ορμενίου. Άφιξη στην πόλη της Καβάλας και αναχώρηση στις 21:30 για Λήμνο.

ΔΙΑΜΟΝΗ - HOTEL MINERVA 4*

Το Hotel Minerva βρίσκεται σε κορυφαία τοποθεσία στο κέντρο του Βουκουρεστίου, 300μ. από την πλατεία Romana και την πλατεία Victoriei. Παρέχεται δωρεάν WiFi. Τα δωμάτια 4 αστέρων έχουν κλιματισμό και μοντέρνα επίπλωση σε φυσικές αποχρώσεις. Όλα περιλαμβάνουν μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας, καλωδιακή τηλεόραση και ηλεκτρονική κάρτα-κλειδί. Στο ισόγειο του Hotel Minerva στεγάζεται και το περίφημο κινέζικο εστιατόριο Nan Jing, όπου οι επισκέπτες δικαιούνται έκπτωση 10% κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Το μπαρ του ξενοδοχείου στο λόμπι προσφέρει φιλόξενο περιβάλλον και ποικιλία από ζεστά ροφήματα, σνακ και αλκοολούχα ή μη αλκοολούχα ποτά. Παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο σπα του Hotel Minerva. Το μασάζ και οι περιποιήσεις δεν είναι δωρεάν. Στον χώρο του σπα θα βρείτε γυμναστήριο με εξοπλισμό ενδυνάμωσης και καρδιαγγειακής άσκησης, υδρομασάζ, καθώς επίσης σάουνες υγρού και ξηρού αέρα. Το Hotel Minerva απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από τη δημοφιλή εμπορική λεωφόρο Calea Victoriei. Μπροστά από το Hotel Minerva υπάρχει μια στάση λεωφορείου (αριθμός 300). Το πάρκο Kiseleff και το Μουσείο Τέχνης απέχουν 700 μέτρα. Το εκθεσιακό κέντρο RomExpo βρίσκεται σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων. Η περιοχή Sector 1 είναι υπέροχη επιλογή για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για: μουσεία, αρχιτεκτονική και φαγητό.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ

340€ EARLY BOOKING

260€/άτομο EARLY BOOKING

370€ ΑΠΟ ΤΙΣ 15/10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

290€/άτομο ΑΠΟ ΤΙΣ 15/10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης Λήμνος-Καβάλα-Λήμνος
  • Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν από την Καβάλα
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Minerva 4* με πρωινό και βραδινό
  • Ξενάγηση στο Βουκουρέστι με επίσημο ξεναγό
  • Αρχηγός/Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι μουσείων
  • Έξτρα ποτά - φαγητά
  • Η προαιρετική εκδρομή στα Καρπάθια Όρη
  • Προσωπικές μετακινήσεις εντός πόλης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί. 
  • Η προσφορά early booking ισχύει μέχρι 14/10/2019.
  • Προκαταβολή 50%, εξόφληση 10 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  • Κόστος συμμετοχής στην προαιρετική εκδρομή στα Καρπάθια 25,00€/άτομο
  • Είσοδοι μουσείων όπου απαιτούνται πληρώνονται επί τόπου
  • Απαραίτητη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 22540 24446 και 22540 24617

Πληροφορίες:

Pravlis Travel
Διεύθυνση: Λιμάνι Μύρινας
Website: www.pravlis.gr
Facebook: Pravlis Travel
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κάθε ταξίδι ξεκινά εδώ!

voukouresti pravlis travel lim

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το