Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με την πρόεδρο της Μύρινας συναντήθηκαν η Ελεονώρα Γεώργα και μέλη της παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο»

banner roots

Με την πρόεδρο της Μύρινας συναντήθηκαν η Ελεονώρα Γεώργα και μέλη της παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο»
03.10.2019 | 20:01

Με την πρόεδρο της Μύρινας συναντήθηκαν η Ελεονώρα Γεώργα και μέλη της παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το πρωί της Πέμπτης (3/10), η Ελεονώρα Γεώργα και τα μέλη της παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» Ιωάννα Ελπίδα Διαματάρη και Τριαντάφυλλος Αρχοντογιώργης πραγματοποίησαν, στο πλαίσιο θεσμικών συναντήσεων με τους επικεφαλής των Κοινοτήτων, συνάντηση με την πρόεδρο της Κοινότητας Μύρινας κα Παρασκευή (Βούλα) Μοσχάκη.

Στη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη της παράταξης υπογράμμισαν τον ουσιαστικό ρόλο που πρέπει να έχουν τα συμβούλια των Κοινοτήτων δίνοντας κατευθύνσεις στη δημοτική αρχή και ιεραρχώντας τις προτεραιότητες.

Τόνισαν ότι η πόλη της Μύρινας έχει ιστορικό χαρακτήρα και ταυτόχρονα πρέπει να είναι μια σύγχρονη πόλη λειτουργική για τους μόνιμους κατοίκους, τους φοιτητές, τους διαμένοντες λόγω υπηρεσίας στρατιωτικούς, εκπαιδευτικούς και φυσικά τους επισκέπτες.

Η καθαριότητα και εν γένει η εξυπηρέτηση της καθημερινότητας στην πόλη είναι απολύτως αναγκαία αλλά και αυτονόητη.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα, η άναρχη στάθμευση των οχημάτων ειδικά στις πλατείες Υψιπύλης (ΟΤΕ) και Ελευθερίου Βενιζέλου (ΚΤΕΛ) ,η προβληματική διέλευση των πεζών στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, η ανάγκη εξωραϊσμού της πλατείας Αγίου Νικολάου και της περιοχής των Εργατικών Κατοικιών είναι ενδεικτικά κάποια από τα θέματα που τέθηκαν και απασχόλησαν στη συνάντηση.

Διαλογική συζήτηση έγινε και ενόψει του νέου τεχνικού προγράμματος που θα κληθεί να εισηγηθεί το συμβούλιο της Κοινότητας Μύρινας το επόμενο διάστημα.

Η συνεργασία έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ακούστηκαν απόψεις και προβληματισμοί από αμφότερες τις πλευρές, οι οποίες και υποσχέθηκαν τακτική επαφή και συνεργασία για την επίλυση των ζητημάτων της Μύρινας και την προοπτική της πόλης.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το