Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Α.Ε. Λήμνου για τη συμμετοχή της στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου

banner roots

Η Α.Ε. Λήμνου για τη συμμετοχή της στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου
28.09.2019 | 11:45

Η Α.Ε. Λήμνου για τη συμμετοχή της στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Για τη συμμετοχή της Α.Ε. Λήμνου στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου, που διεξάγονται στη Μυτιλήνη στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, ενημερώνει με ανακοίνωσή της η τεχνική επιτροπή του τμήματος στίβου του σωματείου.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Στο νησί της Λέσβου βρίσκεται η ομάδα στίβου της Α.Ε Λήμνου για να μας εκπροσωπήσει στην μεγάλη γιορτή του κλασικού αθλητισμού του Αρχιπελάγους, στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες Στίβου-Μυτιλήνη 28-29/9.

Η ομάδα μας αποτελείται από επτά αθλήτριες και έξι αθλητές όπως επίσης και από δύο αθλητές και μία αθλήτρια του τμήματος των ΑμΕΑ μας. Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι: Μαρκοπούλου Χρυσάνθη, Τζαλίλη Μαρία Κυριατζή Σοφία, Κολώνα Βασιλική, Καραγιάννη Άννα, Μπιμπούδη Ειρήνη, Μουχτή Δήμητρα, Κολώνας Μιχάλης, Λαζαρίδης Κωνσταντίνος, Μουχτής Χάρης, Τούφος Στυλιανός, Καζόλης Χρήστος και Κυριακός Νικόλαος. Τμήμα ΑμΕΑ: Τυρταίος Κωνσταντίνος, Στεφανιδάκης Γιώργος και Τυρταίου Κωνσταντίνα. Την αποστολή συνοδεύουν: Ο πρόεδρος της ΑΕΛ κος Καραγιάννης Ισίδωρος, ο έφορος στίβου κος Τράνταλος Δήμος, ο προπονητής της ομάδας μας κος Καρύδης Νίκος και τα μέλη της επιτροπής στίβου κυρίες Μοσχούδη Χριστίνα, Νόβακ Μπάρμπαρα, Κουτσομπίνα Μαρία και Λαγού Φωτεινή.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που βρίσκεστε δίπλα μας και στηρίζετε τις προσπάθειες των παιδιών. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα παιδιά μας!!!

aigaiop stivos ael

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το