Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναγνώστης για πάρκο Ανδρωνίου: «Φέρνουν κατοικίδια να κάνουν την ανάγκη τους εκεί που παίζουν παιδιά» (photo)

banner roots

Αναγνώστης για πάρκο Ανδρωνίου: «Φέρνουν κατοικίδια να κάνουν την ανάγκη τους εκεί που παίζουν παιδιά» (photo)
19.09.2019 | 17:09

Αναγνώστης για πάρκο Ανδρωνίου: «Φέρνουν κατοικίδια να κάνουν την ανάγκη τους εκεί που παίζουν παιδιά» (photo)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή στον FM 100 απέστειλε κάτοικος* της Λήμνου και ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, ο οποίος εκφράζει τον προβληματισμό του για το πάρκο του Ανδρωνίου, στο οποίο, όπως αναφέρει ο ίδιος, ιδιοκτήτες κατοικιδίων μεταφέρουν τα ζώα τους για να κάνουν την ανάγκη τους στον χώρο όπου παίζουν παιδιά, αγνοώντας τις σχετικές πινακίδες που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Λήμνου.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητό FM 100,

Καιρό τώρα έβλεπα παιδάκια να παίζουν στο πάρκο του Ανδρωνίου, που τα τελευταία χρόνια μοιάζει περισσότερο με πάρκο της Αθήνας. Ως γνωστό, όλα τα πιτσιρίκια εκτός από τις κούνιες, λατρεύουν το χώμα, τις κουκουνάρες και τις πευκοβελόνες.

Τον τελευταίο καιρό το πάρκο φιλοξενεί και φιλόζωους που φέρνουν τα κατοικίδιά τους για να κάνουν την ανάγκη τους. Τις πινακίδες που έβαλε ο δήμος σε πολλά μέρη της Μύρινας, οι περισσότεροι τις αγνοούν, το γνωρίζουμε αυτό πολύ καλά όλοι μας.

Στη φωτογραφία όμως που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται ξεκάθαρα πως τα παιδάκια παίζουν εκεί που τα κατοικίδια κάνουν την ανάγκη τους. Από υγειονομικής άποψης και μόνο, κάποιος θα πρέπει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Ενημερωτικά θα σας πω ότι σε αρκετούς δήμους της Ελλάδας υπάρχουν πάρκα με περίφραξη που αφορούν μόνο ιδιοκτήτες με κατοικίδια ζώα, τα οποία η δημοτική αρχή κάθε τόσο περιποιείται για να αποφεύγονται οι οσμές στην περιοχή.

parko andrwniou katoikidia

* Ο αποστολέας επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του. Τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση του σταθμού μας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel