Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ευχές Επάρχου Λήμνου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
Ευχές Επάρχου Λήμνου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
11.09.2019 | 13:15

Ευχές Επάρχου Λήμνου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά σήμερα, έστειλε ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλάττας-Λαμπρινός.

Ειδικότερα, ο κ. Βλάττας-Λαμπρινός δήλωσε: «Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη τη νέα σχολική χρονιά. Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει για τους μαθητές των ακριτικών νησιών μας, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας.

Εύχομαι ακόμα σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους. Επίσης, θα ήθελα να καλωσορίσω στο νησί μας, τους νέους φοιτητές καθώς και τους νέους εκπαιδευτικούς, να τους ευχηθώ καλή διαμονή και να διαβεβαιώσω τις οικογένειές τους, ότι οι κάτοικοι της Λήμνου, θα τους φερθούν σαν δικά τους παιδιά.

Ελπίζουμε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν και να κυλίσει ομαλά η φετινή εκπαιδευτική χρονιά. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για το χώρο της εκπαίδευσης.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία».

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018