Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Επιλέγει ν’ απομονωθεί;»

banner roots

«Επιλέγει ν’ απομονωθεί;»
06.09.2019 | 20:23

«Επιλέγει ν’ απομονωθεί;»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Γράφει η Πέλλη Γιακουμή

Αρνητικά σχολιάσθηκε στο Μαξίμου η απουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου από το πρώτο Συμβούλιο των Περιφερειών.

Ήταν ο μοναδικός που απουσίασε από τη συνάντηση. Ο «Βηματοδότης» έγραψε: «…Μου λένε ότι είχε συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη για το Προσφυγικό στη Μυτιλήνη και δεν μπόρεσε να έρθει. 
 
Το πρόβλημα όμως είναι ότι η απουσία του σχολιάστηκε δυσμενώς στο Μέγαρο Μαξίμου. Τον καλεί ο πρωθυπουργός της χώρας και αυτός δεν μπορούσε να αναβάλει μια τοπική σύσκεψη; 
 
Μπορεί να προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία και να επικράτησε της προκατόχου του Χριστιάνας Καλογήρου, η οποία εν πολλοίς «πλήρωσε» την κρίση στο Μεταναστευτικό, αλλά φαίνεται ότι προτιμά να κρατά αποστάσεις από την κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός εγκαινίασε λοιπόν το «Συμβούλιο Περιφερειών» δίχως τον κ. Μουτζούρη. Η «ενόχληση» του Μεγάρου Μαξίμου πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 
 
Ωστόσο, λένε κυβερνητικές πηγές, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο περιφερειάρχης επιλέγει να απομονωθεί από την κεντρική κυβέρνηση που θα μπορούσε να τον βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών του Βορείου Αιγαίου. 
 
Έχει άραγε καλύτερο τρόπο από αυτή τη συνεργασία για να δώσει λύσεις;». 
 
Μιλώντας στα «Νέα της Λέσβου» ο κ. Μουτζούρης είχε πει για το θέμα αυτό ότι είχε προγραμματίσει εδώ και ένα μήνα τη συνάντηση και ήδη είχαν προγραμματίσει τη μετάβασή τους στο νησί οι δήμαρχοι.
 
Πηγή: nealesvou.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel