Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Λήμνου | Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες
Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Λήμνου | Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες
20.08.2019 | 14:02

Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Λήμνου | Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται τις τελευταίες μέρες για τον ορισμό των θέσεων της νέας Δημοτικής Αρχής με τα σενάρια να παίρνουν και να δίνουν...

Όπως πληροφορούμαστε, ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του αν και κάποιες ζητήσεις και βολιδοσκοπήσεις έχουν γίνει. Η λίστα με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού αποτελείται από έντεκα πρόσωπα και οι θέσεις κλειδιά είναι εφτά.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν προς κάλυψη 4 θέσεις αντιδημάρχων, 1 θέση προέδρου δημοτικού συμβουλίου, 1 πρόεδρο για τον ΟΕΠΑ και 1 πρόεδρο ΟΚΠΑ.

Οι υποψήφιοι για τις θέσης είναι οι: Σακαρίκος Γεώργιος, Ποντίκας Ιωάννης, Δημάρης Γεώργιος, Σαρρής Στέφανος, Μπούμπουρας Χαράλαμπος, Μαρινάκης Νικόλαος, Μοσχάκης Νικόλαος, Γαροφαλλίδης Εμμανουήλ, Χριστοφιδέλλης Ευάγγελος- Φώτιος, Ψάρρας Χρυσόστομος και Μουστάκας Παναγιώτης.

Με βάση λοιπόν τις αρχικές πληροφορίες, χωρίς κανείς από την παράταξη Μαρινάκη να τις επιβεβαιώνει ή να τις διαψεύδει, με τη θέση του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου φλερτάρει ο Γιάννης Ποντίνας. Για τις θέσεις των αντιδημάρχων ακούγονται τα ονόματα των Γιώργου Σακαρίκου, Παναγιώτη Μουστάκα, Μανώλη Γαροφαλλίδη και Βαγγέλη Χριστοφιδέλλη.

Πρόεδρος του ΟΕΠΑ φαίνεται πως παραμένει ο Νίκος Μαρινάκης, ενώ για Πρόεδρος του ΟΚΠΑ ακούγεται ο Γιώργος Δημάρης. Τέλος, πρόεδρος της ΑΜΚΕ πιθανότατα να αναλάβει ο Μάκης Ψάρρας.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, με πρόσωπα πολύ κοντά στο Δήμαρχο να αναφέρουν πως είναι πιθανόν να γίνουν στις 31 Αυγούστου. Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τοποθετείται την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018