Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τουριστικός οδηγός «Visit Limnos»: 13 διάσημοι Έλληνες μιλούν με θαυμασμό για τη Λήμνο και τον Αη Στράτη! (photos)
Τουριστικός οδηγός «Visit Limnos»: 13 διάσημοι Έλληνες μιλούν με θαυμασμό για τη Λήμνο και τον Αη Στράτη! (photos)
14.08.2019 | 20:12

Τουριστικός οδηγός «Visit Limnos»: 13 διάσημοι Έλληνες μιλούν με θαυμασμό για τη Λήμνο και τον Αη Στράτη! (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το λεύκωμα – τουριστικό οδηγό με τίτλο «Visit Limnos» εξέδωσε η GO – ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. του Γιώργου Κονδυλούδη, με στόχο την προσέλκυση Ελλήνων επισκεπτών στα νησιά μας, Λήμνο και Αη Στράτη, την τρέχουσα τουριστική σεζόν -και όχι μόνο.

Στο «Visit Limnos» 13 καταξιωμένοι επαγγελματίες από τους χώρους της μουσικής, του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας είτε με καταγωγή από την Λήμνο, όπως ο Στέλιος Ρόκκος και ο Νικ Καλάθης, είτε επώνυμοι φίλοι των νησιών, όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Πασχάλης Τερζής, ο Δημήτρης Μπάσης, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Βαρδής, ο Γιάννης Πάριος, ο προπονητής του Ηφαίστου Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο δημοσιογράφος Ευθύμης Μπλέτσας, με σύντομες δηλώσεις τους περιγράφουν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους και προσκαλούν για διακοπές στη Λήμνο και τον Αη Στράτη. Παράλληλα, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και με λίγα λόγια, περιγράφονται τα αξιοθέατα και οι ομορφιές των δύο νησιών μας.

Το «Visit Limnos» διανεμήθηκε δωρεάν σε 10 χιλιάδες αντίτυπα, το τετραήμερο 27-30 Ιουνίου, στην Αθήνα (στους σταθμούς του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου και σε μεγάλους εμπορικούς δρόμους και Mall), στη Θεσσαλονίκη (σε δρόμους με μεγάλη κίνηση πεζών ή τροχοφόρων και σε χώρους περιπάτου, όπως η παραλιακή της πόλης) και στην Καβάλα (στην παραλιακή, στον σταθμό των ΚΤΕΛ και στην αίθουσα αναμονής του λιμανιού).

Όπως αναφέρει ο κ. Κονδυλούδης: «Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο σχετικό φωτορεπορτάζ που είχα στη δωρεάν διανεμόμενη μηνιαία εφημερίδα μου, ο "ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ Βορείου Αιγαίου", η ανταπόκριση του κόσμου που έπαιρνε στα χέρια του το "Visit Limnos" ήταν ιδιαίτερα θετική, με την έκπληξη για τους τόσους επωνύμους που παινεύουν τα νησιά μας να κυριαρχεί. Εξίσου ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή του "Visit Limnos" και από τους Λημνιούς που το πήραν στα χέρια τους το διήμερο 1-2 Αυγούστου, οπότε βρέθηκα στη Λήμνο».

fotoreportaz dianomis visitlimnos 2019

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πέντε ενδεικτικές σελίδες του εντύπου μαζί με το εξώφυλλό του. Το ίδιο το «Visit Limnos» μπορείτε να το αναζητήσετε στον Δήμο Λήμνου (από την κα Κατερίνα Φίκαρη) ή από καταστήματα, όπως η Ένωση και ο ξυλόφουρνος «Χρυσάφη» στη Μύρινα.

exofyllo visitlimnos 2019

Visit Limnos 2019 sel.4

Visit Limnos 2019 sel.20

Visit Limnos 2019 sel.18

Visit Limnos 2019 sel.36

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018