Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ώρες αγωνίας σε αεροδιακομιδή (mp3)

banner roots

Λήμνος: Ώρες αγωνίας σε αεροδιακομιδή (mp3)
14.08.2019 | 13:50

Λήμνος: Ώρες αγωνίας σε αεροδιακομιδή (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τις δραματικές ώρες που έζησε κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής της γιαγιάς της από το νοσοκομείο της Λήμνου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, περιέγραψε σήμερα στην εκπομπή «Έχουμε Θέμα» κάτοικος του νησιού.

Όπως ανέφερε, η γιαγιά της κοπέλας που μας άνοιξε την καρδιά της, ένιωσε έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο του νησιού το απόγευμα της 12ης Αυγούστου. Εκεί η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε κρίσιμη και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη μεταφορά της εκτός νησιού.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, της επόμενης ημέρας, οι συγγενείς ενημερώθηκαν ότι όλα είναι έτοιμα για την αεροδιακομιδή, όμως λόγω έλλειψης φιαλών οξυγόνου ο επιβλέπων γιατρός αρνήθηκε να συνοδεύσει τη γυναίκα.

Έτσι στο ελικόπτερο μεταβαίνουν η ασθενής μαζί με την κόρη και την εγγονή της, με μια μικρή φιάλη οξυγόνου που βρέθηκε, η οποία όμως όλοι γνώριζαν ότι δεν θα επαρκούσε για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Στο ελικόπτερο επιβιβάζονται επίσης, άλλη μια ασθενής με την κόρη της και τη γιατρό που την επέβλεπε.

Ένα τέταρτο μετά την αναχώρηση του ελικοπτέρου η φιάλη οξυγόνου τελειώνει και τα επόμενα λεπτά είναι εφιαλτικά.

Ακούστε τα όσα ανέφερε η εγγονή της ασθενούς.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι δυστυχώς η δεύτερη γυναίκα κατέληξε αργά εχθές το βράδυ, ενώ η ασθενής, στην οποία αναφερόμαστε, βρίσκεται σε καταστολή στη μονάδα εντατικής θεραπείας...

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το