Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γιώργος Γιαννουλέλης: Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στη Λήμνο (photos)
Γιώργος Γιαννουλέλης: Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στη Λήμνο (photos)
24.06.2019 | 17:16

Γιώργος Γιαννουλέλης: Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στη Λήμνο (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Γιαννουλέλης, τις προηγούμενες πέντε ημέρες.

Ο κ. Γιαννουλέλης πραγματοποίησε συναντήσεις με τον έπαρχο Λήμνου Βαγγέλη Γιαρμαδούρο, με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου Θωμά Λούκα και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μάκη Ψάρρα. Παράλληλα, ο κ. Γιαννουλέλης συνομίλησε με πολλούς κατοίκους της Λήμνου, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προτεραιότητες που θέτουν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υποψήφιου βουλευτή, οι προτεραιότητες για τη Λήμνο είναι «η άμεση μείωση του συντελεστή ΦΠΑ και η επαναφορά του αρχικά στα προηγούμενα επίπεδα, να ενισχυθεί με τεχνικό προσωπικό η Περιφέρεια ώστε να μπορεί να εκτελεί πιο γρήγορα μελέτες και έργα, να ενισχυθεί με ιατρικό προσωπικό το Νοσοκομείο της Λήμνου. Συγκεκριμένα, πρέπει άμεσα να προσληφθεί παθολόγος και χειρούργος γιατρός στο νοσοκομείο. Αυτά είναι ζητήματα που μια αποτελεσματική και όχι κομματική διοίκηση μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά. Τέλος, καλύτερη σύνδεση της Λήμνου με την ηπειρωτική Ελλάδα και τα άλλα νησιά. Κάτι που σημαίνει καλύτερα και πιο σύγχρονα καράβια με πιο βολικά για τους κατοίκους δρομολόγια.

Η κυβερνητική πολιτική των τελευταίων ετών αποδυνάμωσε τα νησιά του νομού μας και άφησε τους ανθρώπους τους να παλεύουν χωρίς βοήθεια να επιβιώσουν στο δύσκολο νησιωτικό περιβάλλον. Οι συμπολίτες μας έχουν πλέον την επιλογή να δώσουν τη δύναμη στο ΚΙΝΑΛ να επαναφέρει την κανονικότητα. Με ένα σχέδιο χαμηλού ΦΠΑ, απορρόφησης εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση και στήριξη στα μοναδικής ποιότητας τοπικά προϊόντα, μπορούμε να δώσουμε μια ανάσα ανάπτυξης.

Ο κ. Γιαννουλέλης θα βρεθεί σύντομα και πάλι στη Λήμνο για προγραμματισμένες συναντήσεις με τις τοπικές αρχές αλλά κυριότερα για να μιλήσει ξανά με τους συμπολίτες μας και να καταγράψει τις δικές τους προτεραιότητες».

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018