Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στον Κάσπακα για ομιλία ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης
Στον Κάσπακα για ομιλία ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης
21.06.2019 | 12:26

Στον Κάσπακα για ομιλία ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο και συγκεκριμένα στον Κάσπακα θα βρεθεί ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης και η Τοπική Τομεακή Επιτροπή του κόμματος καλεί τους κατοίκους του νησιού στη συγκέντρωση που θα γίνει.

Η πρόσκληση αναφέρει:

Σας καλούμε στη συγκέντρωση του ΚΚΕ την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 9 μ. μ. στην πλατεία του Κάσπακα. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Στις εκλογές της 7ης Ιούλη καλούμαστε όλοι να αποφασίσουμε με βάση το τι πραγματικά έχει ανάγκη ο λαός την επόμενη μέρα. Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο ισχυρή θα είναι εκείνη η δύναμη που είναι σταθερά και μόνιμα δίπλα μας, μπροστά στα δύσκολα, που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα. Κρίνεται πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.

Με αισιοδοξία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα, αν έχουμε δίπλα μια συνεπή, μαχητική και ασυμβίβαστη δύναμη στη Βουλή και στο λαϊκό κίνημα.

Οι εκλογές δεν θα ανατρέψουν το σάπιο εκ¬μεταλλευτικό σύστημα. Μπορούν όμως να ενισχύσουν το λαϊκό κίνημα σήμερα, βάζοντας φρένο στα χειρότερα και ανοίγοντας το δρόμο της ανατροπής. Η σημερινή βαρβαρότητα δεν είναι μονόδρομος.

Τώρα, όλες και όλοι στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ.
Αυτή είναι και η μόνη κερδισμένη ψήφος!

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018