Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ήφαιστος Λήμνου: Πολλά χαμόγελα και δώρα στην τελετή λήξης της Ακαδημίας! (photos)
Ήφαιστος Λήμνου: Πολλά χαμόγελα και δώρα στην τελετή λήξης της Ακαδημίας! (photos)
15.06.2019 | 20:00

Ήφαιστος Λήμνου: Πολλά χαμόγελα και δώρα στην τελετή λήξης της Ακαδημίας! (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με μία πολύ όμορφη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη σεζόν για την Ακαδημία του Ηφαίστου Λήμνου.

Οι 200 νεαροί αθλητές με τους προπονητές τους Ηλία Μάριο Οικονόμου και Δημήτρη Μίαρη, υποδέχτηκαν τον Θανάση Μολυβδα και τον Γιώργο Διαμαντάκο μέσα σε αποθέωση και είχαν την ευκαιρία να περάσουν πολύ όμορφες στιγμές. Διαγωνισμοί, μπάσκετ και πολλά δώρα περιλάμβανε το πρόγραμμα για τη νέα γενιά του Ηφαίστου Λήμνου.

Από την πλευρά τους οι Μολυβδάς και Διαμαντάκος έδωσαν χρήσιμες συμβουλές στα παιδιά που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον, απάντησαν στις ερωτήσεις τους και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα.

Με τον καλύτερο τρόπο λοιπόν, ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, κανείς δεν ξέχασε την Μέρσα Μπέζα που έχει ανάγκη από μεταμόσχευση ήπατος και, όπως ενημερώνει η ομάδα, η προσπάθεια για να βοηθήσουν όσοι περισσότεροι γίνεται, θα συνεχιστεί.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018