Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βαλσαμίδης για βουλευτής με τη ΝΔ, έκλεισε!
Βαλσαμίδης για βουλευτής με τη ΝΔ, έκλεισε!
14.06.2019 | 20:53

Βαλσαμίδης για βουλευτής με τη ΝΔ, έκλεισε!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Της Ανθής Παζιάνου

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, εκτός από τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ, Χαράλαμπο Αθανασίου που θεωρούνταν βέβαιο ότι θα κατέλθει, το γερό χαρτί της ΝΔ, που θα συσπειρώσει περισσότερο κόσμο είναι ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης, απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης και πρώτος για δεύτερο σερί σε σταυρούς στο Βόρειο Αιγαίο στις Περιφερειακές εκλογές.

Ακολουθούν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα ονόματα της Ελένης Μακρή, γιατρός, διευθύντρια της Α' Παθολογικής Κλινικής στο Βοστάνειο, μόνιμη κάτοικος Σκουτάρου, της κ. Ράπτη από τη Λήμνο και του Θεόφραστου Οικονομίδη, με καταγωγή από την Πέτρα, που έχει διατελέσει δήμαρχος Φιλοθέης.

Βεβαίως και επισήμως, όλα θα ανακοινωθούν σήμερα.

Πάντως η υποψηφιότητα του κ. Βαλσαμίδη στις εθνικές εκλογές ήταν αίτημα τοπικών στελεχών από το 2014. Ο ίδιος δεν προβαίνει σε δηλώσεις μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα, αλλά είναι ένα πρόσωπο που συσπειρώνει τη ΝΔ, πολύ περισσότερο τώρα που θα παιχτεί και η «μάχη» του σταυρού έναντι του κ. Αθανασίου για την έδρα.

 

Πηγή: stonisi.gr

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018