Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι φοιτητές της Λήμνου έβαψαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας και μοίρασαν χαμόγελα στους μαθητές
Οι φοιτητές της Λήμνου έβαψαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας και μοίρασαν χαμόγελα στους μαθητές
14.06.2019 | 20:33

Οι φοιτητές της Λήμνου έβαψαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας και μοίρασαν χαμόγελα στους μαθητές

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία -παρά τις αναποδιές- η εθελοντική δράση των φοιτητών της Λήμνου που αφορούσε τον ελαιοχρωματισμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας.

Η δράση εντασσόταν στο πλαίσιο της 7ης Φοιτητικής Έκφρασης Λήμνου και έφερε τον τίτλο: «Βάψιμο του 3ου Δημοτικού σχολείου Μύρινας».

Ο πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου Παναγιώτης Καρμίρης εξέφρασε τα συναισθήματά του για την ολοκλήρωση του έργου τους με τα εξής λόγια: «Και κάπως έτσι, μετά από αναβολές, κακοκαιρίες και ατυχή συμβάντα, τελείωσε η εθελοντική δράση που άρχισε στα πλαίσια της 7ης φοιτητικής έκφρασης: "Βάψιμο του 3ου Δημοτικού σχολείου Μύρινας".

Μία δράση που μόνο με χαμόγελα μπορεί να τελειώσει, τόσο για εμάς τους φοιτητές, τα παιδιά του δημοτικού, τους γονείς, όσο και για εμένα προσωπικά, που αν μου έλεγαν τέσσερα χρόνια πριν, ότι θα συμμετέχω σε εθελοντική δράση βαψίματος του ίδιου του δημοτικού που αποφοίτησα, θα μου έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. διευθυντή για την άψογη συνεργασία, τους καθηγητές που βοήθησαν και τους χορηγούς μας».

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018