Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο κλιμάκιο της ΔΟΥ Λέσβου για... καλό σκοπό!
Στη Λήμνο κλιμάκιο της ΔΟΥ Λέσβου για... καλό σκοπό!
14.06.2019 | 13:07

Στη Λήμνο κλιμάκιο της ΔΟΥ Λέσβου για... καλό σκοπό!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η ΑΑΔΕ για την συνεχή ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών υλοποιείται και η δράση για την ενημέρωση των φορολογουμένων σε απομακρυσμένες – ακριτικές περιοχές, σε μια προσπάθεια να βρίσκεται κοντά στον πολίτη και στην επίλυση των φορολογικών του θεμάτων.

Για τον σκοπό αυτό κλιμάκιο της ΔΟΥ Μυτιλήνης μαζί με τον Περιφερειακό Διευθυντή κο Ρήγα Μπάρκουλα, θα βρίσκεται στην Μύρινα την Τετάρτη 19/06/2019 και ώρα 18:00 στο δημοτικό κινηματοθέατρο ‘‘ΜΑΡΟΥΛΑ’’ και την Πέμπτη 20/06/2019 στο νησί του Αγίου Ευστρατίου στο Δημαρχείο στις 18:00 για να ενημερώσει τους πολίτες και να απαντήσει σε τυχόν απορίες ή ερωτήματα που θα τεθούν.

Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετέχει και ο Εμπορικός σύλλογος Μύρινας, Εμπορικός σύλλογος Μούδρου, το Οικονομικό Επιμελητήριο τμήμα Ανατολικού Αιγαίου, ο σύλλογος εστίασης Λήμνου, ο σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων Λήμνου, σύλλογος ξενοδόχων Λήμνου και το Επιμελητήριο Λέσβου - παράρτημα Λήμνου.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018