Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέα πρωτιά για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου | Το διήγημα της Πηνελόπης «Το νησί της Φωτιάς» και το πρώτο βραβείο!
Νέα πρωτιά για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου | Το διήγημα της Πηνελόπης «Το νησί της Φωτιάς» και το πρώτο βραβείο!
14.06.2019 | 12:29

Νέα πρωτιά για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου | Το διήγημα της Πηνελόπης «Το νησί της Φωτιάς» και το πρώτο βραβείο!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Πρώτο Βραβείο απέσπασε η Πηνελόπη-Κωνσταντίνα Τραμουντάνη, μαθήτρια της Β΄ Γυμνασίου του σχολείου μας, στον Μεσογειακό Διαγωνισμό διηγήματος «Rooted Everyday» στην κατηγορία γυμνασίων και ο οποίος ήταν ανοιχτός σε μαθητές από το νησί της Λήμνου στην Ελλάδα, τις περιοχές Dehesa στην Ανδαλουσία και Εξτρεμαδούρα της Ισπανίας, τον Υψηλό Άτλαντα στο Μαρόκο και το Όρος Σουφ του Λιβάνου.

Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε από το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο «MedINA» , το οποίο υλοποιεί το πρόγραμμα «Terra Lemnia» και αποσκοπεί στην ανάδειξη των παραδοσιακών και αειφόρων πρακτικών του πρωτογενούς τομέα του νησιού ως μέσο διατήρησης της βιοποικιλότητας.

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές, την υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ινστιτούτου κα Αλεξία Ζαφειροπούλου και τον Συντονιστή του Προγράμματος για την Λήμνο κο Κώστα Ζαφειρίου.

Συγχαρητήρια στην μαθήτριά μας και στην υπεύθυνη καθηγήτρια κα Ζαφειρώ Χρηστίδου από ολόκληρη τη σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου!!!

vraveio gymnasio

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018