Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κ. Αδαμίδης: «Δεχτήκαμε πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση στον προεκλογικό αγώνα» (audio)
Κ. Αδαμίδης: «Δεχτήκαμε πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση στον προεκλογικό αγώνα» (audio)
06.06.2019 | 19:18

Κ. Αδαμίδης: «Δεχτήκαμε πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση στον προεκλογικό αγώνα» (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής Βορείου Αιγαίου Κώστας Αδαμίδης ήταν ο σημερινός προσκεκλημένος του FM 100, ο οποίος μετά από μια σκληρή εκλογική αναμέτρηση, έδωσε απαντήσεις για όλα.

Μιλώντας στον Παναγιώτη Σκαπέτη, συνεχάρη τον κ. Μουτζούρη και τους νέους περιφερειακούς συμβούλους για την εκλογή τους και ευχαρίστησε τους πολίτες της Λήμνου που τον ανέδειξαν για μια ακόμα φορά πρώτο σε σταυρούς.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση του συνδυσμού της κ. Καλογήρου, στην οποία ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει πρόθεση σύμπραξης από καμία θέση ευθύνης με τη νέα Περιφερειακή Αρχή, ο κ. Αδαμίδης τόνισε: «Υπήρξε ένας προεκλογικό αγώνας, κατά τον οποίο δεχτήκαμε πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση. Τα ΜΜΕ δεν είχαν καμία θέση με εμάς, ήταν σχεδόν ελεγχόμενα σε όλα τα νησιά από τον συνδυασμό του κ. Μουτζούρη. Αυτό είναι γνωστό», και συμπλήρωσε: «Το επίπεδο που κράτησαν οι άλλοι συνδυασμοί προφανώς ήταν σε πολιτικό επίπεδο καθαρά, αλλά στην περίπτωση του κ. Μουτζούρη υπήρξαν και fake news και πολύ μεγάλη παραπληροφόρηση».

Εξήγησε ότι η αποποίηση θέσεων ευθύνης από τον συνδυασμού της κ. Καλογήρου προέκυψε από το γεγονός ότι ο κ. Μουτζούρης «δεν σεβάστηκε τον αγώνα. Ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε ένα επίπεδο "συναλλαγής" μετά από αυτό».

Παρά το γεγονός ότι έχει συμμετάσχει σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης είπε ότι «ήταν από τις φορές που νιώθω άσχημα. Το θέμα των εκλογών έχει μετατραπέι σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Μου θύμισε λίγο πολύ διαφημίσεις προϊόντων που δεν θες έναν σκεπτόμενο πολίτη αλλά έναν πολίτη που θα αγοράσει το προϊόν. Ένιωσα ότι ξεφεύγει από τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης». «Μπαίνουμε σε μια εποχή ελέγχου των μέσων. Δεν ήταν ένας αγώνας με ίσους όρους», κατέληξε.

Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε ότι «η συνεργασία με τη νέα Περιφερειακή Αρχή είναι εκ των ων ουκ άνευ για το καλό των νησιών», αφού «μικρόκομματικές και μικροπαραταξιακές αντιπαραθέσεις μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα».

Πώς σχολίασε τις ενδοκομματικές διασπάσεις της ΝΔ στη Λέσβο; Πώς αποτιμά ο ίδιος το εκλογικό αποτέλεσμα και ποια θεωρεί πως ήταν τα αίτια που τα δύο μεγάλα νησιά της Περιφέρειας δεν στήριξαν τον συνδυασμό της κ. Καλογήρου;

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Αδαμίδη στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018