Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: Έως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για έκδοση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου
pame boreio aigaio

Δήμος Λήμνου: Έως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για έκδοση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου
06.06.2019 | 12:43

Δήμος Λήμνου: Έως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για έκδοση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Λήμνου καλεί τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι λειτουργούν αδειοδοτημένα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, βάσει της υγειονομικής διάταξης αιβ/8577/1983, όπως υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2019 για έκδοση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου για το τρέχον έτος 2019, σύμφωνα με το άρθρ. 13, παρ. 2 του Β.Δ. της 24-9/20-10-1958, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 3 του Ν. 1080/1980.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι:

Η αίτηση θα περιλαμβάνει τα κάτωθι:

α) το ονοματεπώνυμο ή την επωνυμία του αιτούντος , το είδος και τη διεύθυνση της ασκούμενης επιχείρησης, (εάν πρόκειται για εταιρείες θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσουν το εταιρικό τους), διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο επικοινωνίας

β) το είδος του αιτούμενου προς χρήση χώρου, την έκταση σε τετραγωνικά μέτρα και τη χρονική διάρκεια για την οποία ζητείται η παραχώρηση της χρήσης αυτού,

γ) τα είδη που θα τοποθετηθούν εντός του χώρου (π.χ. μόνο τραπεζοκαθίσματα ή και ομπρέλες ή και γλάστρες κ.λ.π. επιτρεπόμενα είδη)
και μαζί με την αίτηση συνυποβάλλονται :

δ) άδεια λειτουργίας καταστήματος,

ε) βεβαίωση από την ταμιακή υπηρεσία του Δήμου, ότι ο ενδιαφερόμενος δεν είναι οφειλέτης του Δήμου (Δημοτική ενημερότητα , άρθρο 285 του Δ.Κ.Κ.) (σας υπενθυμίζουμε ότι δεν πρέπει να οφείλετε το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων της τελευταίας πενταετίας)

στ) ταμιακή απόδειξη με το Α.Φ.Μ. της επιχείρησης ή το έντυπο της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. περί χορήγησης Α.Φ.Μ.

ζ) φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας

η) τοπογραφικό σκαρίφημα στο οποίο θα απεικονίζεται η ακριβής τοποθεσία του καταστήματος, η επωνυμία αυτού, το πλάτος της πρόσοψης του ακινήτου, το πλάτος του πεζοδρομίου , το πλάτος της οδού και ο δικαιούμενος προς παραχώρηση κοινόχρηστος χώρος.

Το αναλογούν τέλος καταβάλλεται εξ ολοκλήρου πριν την παράδοση της άδειας χρήσης, στο οικείο δημοτικό ταμείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Για να πάρετε δημοτική ενημερότητα δεν πρέπει να έχετε καμία οφειλή προς το δήμο. ΕΠΙΣΗΣ. Εάν δεν σας χορηγηθεί από τον Δήμο άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων κ.λ.π. στοιχείων είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εν λόγω χώρο.

Σε περίπτωση που προβείτε σε χρήση του χώρου χωρίς την προβλεπόμενη άδεια θα υπάρχουν κυρώσεις.

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018