Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μαγδαληνή Τούφου: «Δικαιώθηκα για την απόφασή μου να περάσω στον β' βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης» (audio)
Μαγδαληνή Τούφου: «Δικαιώθηκα για την απόφασή μου να περάσω στον β' βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης» (audio)
05.06.2019 | 22:41

Μαγδαληνή Τούφου: «Δικαιώθηκα για την απόφασή μου να περάσω στον β' βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το εκλογικό αποτέλεσμα σχολίασε μιλώντας στον FM 100 και τον Παναγιώτη Σκαπέτη η Μαγδαληνή Τούφου.

Η νεοεκλεγείσα περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο» ευχαρίστησε τους πολίτες που την εμπιστέυτηκαν με την ψήφο τους δηλώνοντας πως δικαιώθηκε για την επιλογή της να μεταπηδήσει από τον α’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ικανοποιημένη από το γενικό αποτέλεσμα του συνδυασμού.

Κληθείσα να σχολιάσει την έντονη προεκλογική περίοδο, η κ. Τούφου τόνισε ότι «εμείς δώσαμε έναν πολύ καθαρό αγώνα» ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους κυρίους Αδαμίδη και Βλάττα για την εκλογή τους.

Τέλος, χαρακτήρισε «αχαρτογράφητα νερά» την απλή αναλογική ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη νέα περιφερειακή αρχή, εξήγησε πως αυτό θα αποφασιστεί κατά την επικείμενη συνάντησή της με τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018