Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μέλανη Περπερίδου: «Ο Άλλος Δρόμος» | "Στηρίζουμε τον τόπο μας μέσα από τον συνδυασμό μας"
Μέλανη Περπερίδου: «Ο Άλλος Δρόμος» | "Στηρίζουμε τον τόπο μας μέσα από τον συνδυασμό μας"
22.05.2019 | 13:56

Μέλανη Περπερίδου: «Ο Άλλος Δρόμος» | "Στηρίζουμε τον τόπο μας μέσα από τον συνδυασμό μας"

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Γεια σας, ονομάζομαι Μελάνη (Μελίνα) Περπερίδου και είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό «Ο Άλλος Δρόμος» του Στράτου Γεωργούλα.

Κατάγομαι από τη Λήμνο, έχω ζήσει πολλά χρόνια στο νησί και διατηρώ συνεχή επαφή με τον τόπο μου.

20190330 133611Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού
Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχω Μεταπτυχιακό Τίτλο MAGISTER στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Επίσης έχω φοιτήσει στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Θεμέλιο» και κατέχω Δίπλωμα της «Ανώτερης Δραματικής Σχολής Αθηνών» Γ. Θεοδοσιάδη.
Έχω εργασθεί ως δικηγόρος και ως ηθοποιός. Επίσης μιλάω αγγλικά και γαλλικά.

Οι σπουδές μου και η εργασία μου, έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και πάντα με ενδιέφερε να συμμετέχω σε δράσεις που θα βελτιώσουν τις δυνατότητες, αλλά και την ποιότητα της ζωής όλων μας. Η πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Στράτου Γεωργούλα, επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Άλλος δρόμος», ήταν για εμένα μια ευκαιρία να εργασθώ προς αυτήν την κατεύθυνση, επιλέγοντας έναν δρόμο εντιμότητας, διαφάνειας και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η Λήμνος είναι ένας τόπος με φυσική ομορφιά, ποιοτικά τοπικά προϊόντα, αλλά και με πλούσια Ιστορική και Πολιτιστική κληρονομιά. Μπορεί να αναβαθμιστεί η ζωή των κατοίκων και το νησί να αναδειχθεί ως σημαντικός τουριστικός προορισμός, με τρόπο που δεν θα αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του.

Η αλλαγή αυτή μπορεί να γίνει από πρόσωπα που έχουν γνώσεις, αλλά κυρίως έχουν διάθεση και θέληση να αφουγκρασθούν, να ακούσουν τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να συνεργασθούν ουσιαστικά με τους πολίτες.20190507 134548

Η εργασιακή μου εμπειρία με πρόσωπα ποικίλων ειδικοτήτων, με έκανε να εξελίξω ικανότητες επικοινωνίας και οργάνωσης. Η ενσυναίσθηση των αναγκών του επισκέπτη στους χώρους του Πολιτισμού, η οποία ενισχύθηκε από το αντικείμενο της διατριβής μου στην Πολιτισμική διαχείριση, μου έδωσε τα εφόδια και τις γνώσεις που μπορεί να αξιοποιηθούν για την ανάδειξη του νησιού μας.

Στηρίζουμε τον τόπο μας μέσα από τον συνδυασμό μας.
Ένα συνδυασμό που θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης σας,
προκειμένου να οικοδομήσουμε από κοινού, τις συνθήκες εκείνες
οι οποίες θα στηρίξουν το νησί μας και θα αναδείξουν τις πολιτισμικές
ιδιαιτερότητές του στην Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018