Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σοφία Βρακατσέλη: «Η "Συμπαράταξη Πολιτών" είναι αγνή ιδεολογικά και πολιτικά πρόταση για την Περιφέρεια» (audio)
Σοφία Βρακατσέλη: «Η "Συμπαράταξη Πολιτών" είναι αγνή ιδεολογικά και πολιτικά πρόταση για την Περιφέρεια» (audio)
15.05.2019 | 21:10

Σοφία Βρακατσέλη: «Η "Συμπαράταξη Πολιτών" είναι αγνή ιδεολογικά και πολιτικά πρόταση για την Περιφέρεια» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στο στούντιο του FM 100 φιλοξενήθηκε η Σοφία Βρακατσέλη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου» με επικεφαλής τον Γιάννη Σπιλάνη.

Η κα Βρακατσέλη μίλησε στη Δέσποινα Βασιλειάδου για την απόφασή της να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών αλλά και για το πώς μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του νησιού μέσω της πολυετούς εμπειρίας στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Λήμνου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το τρίπτυχο ανάπτυξης για τη Λήμνο είναι το φυσικό της περιβάλλον, ο πολιτισμός της και τα τοπικά της προϊόντα τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη, η οποία βασίζεται σε παρωχημένες τακτικές που στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 έφεραν τα νησιά σε μαζική αλλοτρίωση».

Ποιο είναι το όραμα του Γιάννη Σπιλάνη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που την οδήγησε στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα και ποιες είναι οι προτάσεις της παράταξης;

Ακούστε τη συζήτηση στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018