Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επίσκεψη Σπιλάνη σε Πλάκα και Κοντοπούλι
Επίσκεψη Σπιλάνη σε Πλάκα και Κοντοπούλι
23.04.2019 | 21:12

Επίσκεψη Σπιλάνη σε Πλάκα και Κοντοπούλι

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την Κυριακή (21/4) ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Γιάννης Σπιλάνης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Κ. Σκούρα και Γ. Χατζηαντωνάκη, επισκέφθηκε τα χωριά Πλάκα και Κοντοπούλι.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του κ. Σπιλάνη, «με τον πρόεδρο της κοινότητας του χωριού Πλάκα κ. Χρήστο Τσαλίκη επισκέφτηκε το λιμάνι του χωριού. Ακολούθησε συνάντηση και με εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλάκας και κατοίκους, όπου συζητήθηκαν τοπικά προβλήματα και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής, με έμφαση στην αναβάθμιση των υποδομών του λιμανιού της Πλάκας και στις δυνατότητες σύνδεσης με Ίμβρο. Επίσης, έμφαση δόθηκε και στην ένταξη των αρχαιολογικών χώρων της Β.Α. Λήμνου σε ένα δίκτυο, που θα προβάλλει και θα αναδεικνύει την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής.

Στο Κοντοπούλι, συναντήθηκε με κατοίκους, όπου συζητήθηκαν θέματα αγροτικής ανάπτυξης και μεταποίησης, ιδιαίτερα για την αμπελουργία – οινοποιία. Από νέους που συμμετείχαν στην συζήτηση, έντονα καταγράφηκε ο προβληματισμός και η ανησυχία τους τους που αφορά τη δημιουργία θέσεων εργασίας και γενικότερα την απασχόληση στην περιοχή.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο αναπτυξιακό σχέδιο της "Συμπαράταξης" για την επόμενη πενταετία, το οποίο και βάζει τις σταθερές βάσεις για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού και άρα εξασφαλίζει θέσεις εργασίας και ανάπτυξη των εισοδημάτων».

     

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018