Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νοσοκομείο Λήμνου: Η απάντηση του Ελ Άντχαμ Μάχερ στην καταγγελία ασθενούς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού
Νοσοκομείο Λήμνου: Η απάντηση του Ελ Άντχαμ Μάχερ στην καταγγελία ασθενούς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού
23.04.2019 | 16:41

Νοσοκομείο Λήμνου: Η απάντηση του Ελ Άντχαμ Μάχερ στην καταγγελία ασθενούς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την απάντησή του δίνει ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Λήμνου κ. Ελ Άντχαμ Μάχερ στην πρόσφατη καταγγελία του ασθενούς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού κ. Χατζηιωάννου σχετικά με τις θέσεις πάρκινγκ Α.με.Α και ασθενών της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στον χώρο του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει ο κ. Μάχερ: «Σχετικά με την αναφορά περιστατικού στάθμευσης οχήματος εντός του νοσοκομείου σε χώρο στάθμευσης ΑΜΕΑ.

Σας πληροφορούμε ότι:

  1. Στο νοσοκομείο έχουν χωροθετηθεί θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ και για την εξυπηρέτηση των νεφροπαθών της ΜΤΝ από τον Αύγουστο του 2016, μετά από πρόταση της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου Λήμνου, και σχετική απόφαση του ΣΔ του νοσοκομείου.
  2. Επίσης με πρόταση της Ένωσης Ιατρών, και σχετική διοικητική απόφαση τοποθετήθηκαν ειδικά κολονάκια για την αποτροπή της στάθμευσης οχημάτων σε επιλεγμένα σημεία του προαύλιου χώρου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.
  3. Από διετίας, κατόπιν απόφασης του ΣΔ, δεν υπάρχουν ειδικές θέσεις στάθμευσης για χρήση μόνον από τους ιατρούς, αλλά όλες οι θέσεις στάθμευσης είναι ελεύθερες προς χρήση από οποιονδήποτε.

Κατά γενική ομολογία υπάρχει έντονο πρόβλημα στάθμευσης στο χώρο του νοσοκομείου τόσο σε ότι αφορά τους εργαζόμενους όσο και τους ασθενείς ή επισκέπτες. Άρα είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα που θα πρέπει προφανώς να επιλυθεί.

Σχετικά με το περιστατικό που αναφέρει ο κ. Χατζηιωάννου θα επισημάνω, σεβόμενος την κατάσταση της υγείας του, μόνον ότι η παρέμβαση μου αφορούσε την ευταξία στο χώρο του νοσοκομείου και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των επισκεπτών του νοσοκομείου. Προφανώς η χρήση των ειδικά σηματοδοτημένων χώρων στάθμευσης θα πρέπει να γίνεται μόνον από τους έχοντες το ανάλογο δικαίωμα.

Κλείνοντας, επισημαίνω ότι παραμένουμε στη διάθεση όλων για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επισκέπτονται το χώρο του νοσοκομείου. Στα πλαίσια αυτά είναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις όλων των φορέων, έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση ασθενών και εργαζομένων.

Μετά τιμής

Ελ Άντχαμ Μάχερ

Διευθυντής Ιατρική Υπηρεσίας ΓΝ-ΚΥ Λήμνου».

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018