Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Μεγάλη νίκη! Μεγάλη επιτυχία!» για τον Λημνιό Μιχάλη Κολώνα
«Μεγάλη νίκη! Μεγάλη επιτυχία!» για τον Λημνιό Μιχάλη Κολώνα
18.04.2019 | 12:17

«Μεγάλη νίκη! Μεγάλη επιτυχία!» για τον Λημνιό Μιχάλη Κολώνα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον μαθητή της Β’ τάξης του Γενικού Λυκείου Μύρινας Κολώνα Μιχάλη, ο οποίος πέτυχε μεγάλη νίκη κατά τη β’ φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κολώνας αγωνίστηκε στα 800μ. με μαθητές από όλη την Ελλάδα την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 στη β’ φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος και αναδείχθηκε νικητής στον όμιλό του, ενώ παράλληλα πέτυχε τον καλύτερο χρόνο από όλους τους αθλητές όλων των ομίλων. Έτσι προκρίθηκε στη γ’ φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί μετά το Πάσχα στα Ιωάννινα με τους καλύτερους μαθητές - αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Ήταν μια νίκη - πρωτιά που σημειώθηκε μετά από πολύ κόπο, μεγάλη προσπάθεια και επιμονή χρόνων. Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Μύρινας τον συγχαίρει θερμά για την επίδοσή του αυτή και του εύχεται πολλές νίκες και στο μέλλον. Να δείχνει την επιμονή και το σθένος που χρειάζεται στους αντίστοιχους αγώνες, αλλά και σε κάθε προσωπικό του αγώνα.
Πάντα πρωτιές, Μιχάλη!

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018