Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έρχεται και φέτος Λήμνο ο Απόλλων Βουναρακίου
Έρχεται και φέτος Λήμνο ο Απόλλων Βουναρακίου
17.04.2019 | 14:57

Έρχεται και φέτος Λήμνο ο Απόλλων Βουναρακίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο θα βρεθεί 20-23 Απριλίου ο Απόλλων Βουναρακίου με αποστολή 63 ατόμων, 44 εκ των οποίων αθλητές, προκειμένου να λάβει μέρος στο 2ο τουρνουά Φιλοκτήτης Cup - Λήμνος 2019.

Η ομάδα της Μυτιλήνης είναι προσκεκλημένη του PAOK Academy FC, ως συνεργαζόμενη ακαδημία, αλλά και της τοπικής ομάδας του Φιλοκτήτη Κοντιά, που επίσης αποτελεί μέλος του δικτύου του ΠΑΟΚ.

Ο Απόλλων Βουναρακίου βρέθηκε και πέρυσι στη Λήμνο, συμμετέχοντας στο 1ο αντίστοιχο τουρνουά. Με τέσσερα τμήματα συνολικά στις κατηγορίες Νέων - Παίδων - Προπαίδων, προσδοκώντας σε μια εκ νέου όμορφη ανάμνηση εντός κι εκτός γηπέδου, καθώς και στην επανάληψη της όμορφης συναναστροφής με ανθρώπους και ομάδες του φιλόξενου νησιού της Λήμνου.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, όλες οι ομάδες που μετέχουν στο Φιλοκτήτης Cup θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου ανάμεσα σε Ηφαιστία Κοντοπουλίου και Αιολικό.

Πηγή: sportlesvos.gr

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018