Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στο Δημαρχείο κατέληξε η διαμαρτυρία για το Γυμνάσιο Μύρινας (photos + video)
Στο Δημαρχείο κατέληξε η διαμαρτυρία για το Γυμνάσιο Μύρινας (photos + video)
17.04.2019 | 14:07

Στο Δημαρχείο κατέληξε η διαμαρτυρία για το Γυμνάσιο Μύρινας (photos + video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στο γραφείο του Δημάρχου Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη κατέληξε η διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μύρινας, το οποίο δεν έχει επισκευαστεί μετά τις πληγές που άφησε στο κτήριο ο σεισμός του Μαΐου του 2014.

Παιδιά, γονείς αλλά και δυο υποψήφιοι δήμαρχοι μαζί με μέλη της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, με κονκάρδες και αυτοκόλλητα που έγραφαν «Ανοίγουμε το σχολείο. Ανοίγουμε τον κόσμο μας», αφού συγκεντρώθηκαν στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το δημαρχείο.

Εκεί τοποθέτησαν πανό της ΕΛΜΕ με το σύνθημα «Αποκατάσταση του παλιού κτιρίου του Γυμνασίου Μύρινας Τώρα» και ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη, όπου αντάλλαξαν απόψεις για το τι μπορεί να γίνει από δω και πέρα αλλά και τι έγινε λάθος με αποτέλεσμα πέντε χρόνια μετά, να μην έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης, με τους τόνους να ανεβαίνουν.

Ο δήμαρχος Λήμνου, ενημέρωσε πως το επόμενο διάστημα περιμένει τη μελέτη σε έγγραφη μορφή και στη συνέχεια μέσω του προγράμματος Φιλόδημος θα μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες, θέτοντας ως χρονικό όριο τους επόμενους 3μήνες, κάτι όμως που φαίνεται ότι δεν κάλυψε τους γονείς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ανάλογες υποσχέσεις έχουν λάβει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018