Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Στο αστυνομικό τμήμα οι δημοτικοί σύμβουλοι Μοσχάκης – Παπαλιάς
Λήμνος: Στο αστυνομικό τμήμα οι δημοτικοί σύμβουλοι Μοσχάκης – Παπαλιάς
17.04.2019 | 12:34

Λήμνος: Στο αστυνομικό τμήμα οι δημοτικοί σύμβουλοι Μοσχάκης – Παπαλιάς

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκαν εχθές δυο δημοτικοί σύμβουλοι καθώς ο ένας κινήθηκε εναντίον του άλλου με αφορμή την αλλαγή κλειδαριάς στο γραφείο του ενός. Ο λόγος, για τον αντιδήμαρχο Μύρινας κ. Μοσχάκη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο κ. Παπαλιά.

Όπως έγινε γνωστό με απόφαση του Δημάρχου Λήμνου κ. Μαρινάκη, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ο μέχρι εκείνη την ώρα εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Παπαλιάς, παύθηκε από τα καθήκοντά του.

Με βάση τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά Μαρινάκη, θα έπρεπε το αργότερο, μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας ο κ. Παπαλιάς να έχει αδειάσει από τα προσωπικά του αντικείμενα το γραφείο που του είχε παραχωρηθεί και να έχει επιστρέψει τα κλειδιά.

Επειδή όμως δεν το έπραξε, το πρωινό της Τρίτης με εντολή του κ. Μαρινάκη, αλλάχθηκε η κλειδαριά του γραφείου με αποτέλεσμα ο κ. Παπαλιάς να μην μπορεί να έχει πρόσβαση.

Ο κ. Παπαλιάς κατά δήλωσή του στο σταθμό μας, υποστηρίζει οτι η απόφαση της παύσης του, του έγινε γνωστή λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης. Η αλλαγή της κλειδαριάς  έγινε στο διάστημα μία με τρεις το μεσημέρι της ίδιας μέρας, την ώρα δηλαδή που ο κ. Παπαλιάς, έφυγε από το γραφείο του για να πάει στο δημαρχείο του νησιού.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον πρώην εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου ζήτησε να γίνει καταγραφή του περιστατικού κατονομάζοντας ως υπεύθυνο τον κ. Μοσχάκη.

Ο αστυνομικός διοικητής κάλεσε στο γραφείο του τον κ. Μοσχάκη, ο οποίος και ανέφερε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στη υπόθεση, καθώς ό,τι έγινε, έγινε κατόπιν εντολής δημάρχου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, δήλωσε μάλιστα αρκετά ενοχλημένος με την όλη εξέλιξη και ανέφερε πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018