Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΕΛΜΕ Λήμνου: Κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας για την αυριανή κινητοποίηση στο Γυμνάσιο Μύρινας

pame boreio aigaio

ΕΛΜΕ Λήμνου: Κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας για την αυριανή κινητοποίηση στο Γυμνάσιο Μύρινας
16.04.2019 | 21:08

ΕΛΜΕ Λήμνου: Κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας για την αυριανή κινητοποίηση στο Γυμνάσιο Μύρινας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Δίωρη στάση εργασίας για αύριο, Τετάρτη (17/4), από τις 12:00 ως τις 14:00, κηρύσσει το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου προκειμένου να διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μύρινας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΜΕ:

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου καλεί τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μύρινας και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνει την Τετάρτη, 17/4 στις 12:30 και με αφετηρία το Γυμνάσιο Μύρινας, με αποκλειστικό αίτημα την άμεση αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου του Γυμνασίου Μύρινας, το οποίο πέντε χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό που το έπληξε, όχι μόνο δεν έχει επισκευαστεί και παραμένει κλειστό, αλλά καταστρέφεται μέρα με τη μέρα. Η ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγ. Ευστρατίου από την πρώτη στιγμή και με κάθε ευκαιρία τονίζει την ανάγκη να τεθεί σε άμεση προτεραιότητα το θέμα της αποκατάστασης του ιστορικού κτιρίου, τόσο για λόγους διάσωσης της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, αλλά πρωτίστως και κυρίως για λόγους που άπτονται της ασφάλειας των μαθητών μας, καθώς η συνάθροιση στο νέο κτίριο μεγαλύτερου αριθμού μαθητών από όσους μπορεί να φιλοξενήσει, αλλά και τα πολλά προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει (όπως αναλυτικά περιγράφονται και στο Κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων), το καθιστούν μη ασφαλές και επικίνδυνο.

Για να διευκολύνει τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας για αύριο Τετάρτη 17/4, από τις 12:00 ως τις 14:00 μ.μ.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018