Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Limnos FM 100 συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση του ΓΕΛ Μούδρου «Νέοι και Ευρωεκλογές-Αυτή τη φορά ψηφίζω»
Ο Limnos FM 100 συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση του ΓΕΛ Μούδρου «Νέοι και Ευρωεκλογές-Αυτή τη φορά ψηφίζω»
03.04.2019 | 20:01

Ο Limnos FM 100 συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση του ΓΕΛ Μούδρου «Νέοι και Ευρωεκλογές-Αυτή τη φορά ψηφίζω»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Limnos FM 100 ως σταθερός σύμμαχος και αρωγός σημαντικών δράσεων και πρωτοβουλιών, στηρίζει ενεργά την εκδήλωση «Νέοι και Ευρωεκλογές-Αυτή τη φορά ψηφίζω» που διοργανώνει το Γενικό Λύκειο Μούδρου, σχολείο πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, το σχολείο του Μούδρου θα φιλοξενήσει σημαντικούς ομιλητές που θα ενημερώσουν τους μαθητές και μελλοντικούς ψηφοφόρους για τη σημασία της ψήφου τους και πώς αυτή μπορεί να καθορίσει το μέλλον τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 11.30 π.μ. στον πολυχώρο εκδηλώσεων του Γενικό Λύκειο Μούδρου, όπου θα μιλήσουν ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, πρώην επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, η κα Αναστασία Σαμαρά Κρίσπη του Ιδρύματος Διεθνών Νομικών Μελετών Κρίσπη και η κα Σοφία Σωτηρίου, πρώην υπεύθυνη προβολής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Europe Direct Βορείου Αιγαίου.

Επίσης, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και η κα Κωνσταντίνα Κούνεβα, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα υπάρξει ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση και με άλλους ευρωβουλευτές.

Ο Limnos FM 100 και η Δέσποινα Βασιλειάδου θα βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και θα συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες με συνεχή αλληλεπίδραση με τους μαθητές. Ειδικότερα, η δημοσιογράφος θα συνομιλήσει στην αρχή αλλά και στο τέλος της ημερίδας με τα παιδιά, σε ειδικό στούντιο, και θα καταγράψει τις απόψεις τους σχετικά με το θέμα.

neoi kai eurwekloges gel moudrou limnos

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018