Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Δωρίζουμε τροφή, χαρίζουμε ζωή»: Πρωτοβουλία προσφοράς τροφής για αδέσποτα από το Αnimal Rescue Lemnos
«Δωρίζουμε τροφή, χαρίζουμε ζωή»: Πρωτοβουλία προσφοράς τροφής για αδέσποτα από το Αnimal Rescue Lemnos
03.04.2019 | 19:16

«Δωρίζουμε τροφή, χαρίζουμε ζωή»: Πρωτοβουλία προσφοράς τροφής για αδέσποτα από το Αnimal Rescue Lemnos

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με το σύνθημα «Δωρίζουμε τροφή, χαρίζουμε ζωή» ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Αnimal Rescue Lemnos» μας καλεί να στηρίξουμε την πρωτοβουλία προσφοράς τροφής για αδέσποτες γάτες και σκύλους μέσω του ειδικού καλαθιού που έχει τοποθετηθεί εντός του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Στη σχετική ανάρτηση του συλλόγου στο Facebook αναφέρεται:

Από σήμερα ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Αnimal Rescue Lemnos» δίνει την δυνατότητα σε πελάτες του καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος κάνοντας τα ψώνια τους να προσφέρουν τροφές για αδέσποτες γάτες και σκύλους σε καλάθι που έχει τοποθετηθεί εντός του καταστήματος με σύνθημα «Δωρίζουμε τροφή, χαρίζουμε ζωή»!

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι αφενός η ενίσχυση της δράσης του Συλλόγου σε σχέση με την φροντίδα αδέσποτων ζώων, αφετέρου η ενθάρρυνση του κόσμου για προσφορά, συνεργασία και έμπρακτη εκδήλωση της αγάπης προς τα ζώα.

Οι τροφές θα διατίθενται αυστηρά για σίτιση αδέσποτων ζώων που ζουν στον δρόμο ή ζώων που βρίσκονται σε ανάγκη και φιλοξενούνται σε σπίτια υπό την φροντίδα και εποπτεία του Φιλοζωικού Συλλόγου.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την Εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος που ενέκρινε το αίτημα για τοποθέτηση τροφοσυλλέκτη εντός του καταστήματος της Λήμνου, καθώς και τον φίλο μας εθελοντή που ανέλαβε αφιλοκερδώς την κατασκευή του καλαθιού για χάριν των τετράποδων φίλων μας.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018