Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δημήτρης Μπουλώτης πρόεδρος της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου | Τα αποτελέσματα των εκλογών

banner roots

Ο Δημήτρης Μπουλώτης πρόεδρος της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου | Τα αποτελέσματα των εκλογών
26.03.2019 | 21:37

Ο Δημήτρης Μπουλώτης πρόεδρος της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου | Τα αποτελέσματα των εκλογών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Πραγματοποιήθηκαν στις 24 Μαρτίου οι εκλογές για την ανάδειξη οργάνων της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου, δηλαδή του Διοικητικού Συμβουλίου, της Καλλιτεχνικής Επιτροπής και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στην ψηφοφορία πήραν μέρος 31 μέλη της Φ.Ο.Λ. και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας η σύνθεση των οργάνων έχει ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν και ανέλαβαν τις αρμοδιότητες οι ακόλουθοι:

Πρόεδρος: Δημήτρης Μπουλώτης
Αντιπρόεδρος: Κώστας Μανώλης
Γραμματέας: Μαρία Κουμιανού
Ταμίας: Παντελής Πραβλής
Μέλος: Παρασκευή Αλογάρα

Για την Καλλιτεχνική Επιτροπή εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά οι: Γιάννης Γκαλιούρης, Γιώργος Καραχάλιος, Γιώργος Κοντέλλης, Μαρία Κουμιανού και Παντελής Πραβλής.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά οι: Μαρία Κατσανεβάκη και Σοφία Πορρή.

Σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται: «Η Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου, από το ξεκίνημά της το 2013 μέχρι σήμερα, έχει ως στόχο τη διάδοση της φωτογραφικής τέχνης, την προβολή του έργου των μελών της αλλά και την προσέλκυση νέων μελών. Σ’ αυτά τα πλαίσια, καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενώσουν τις δυνάμεις και τις εμπνεύσεις τους μαζί μας, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής στη Φ.Ο.Λ. και να την αποστείλουν στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να την παραδώσουν ιδιόχειρα σε κάποιο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τέλος, η Φ.Ο.Λ. επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το Παράρτημα Λήμνου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου – Λήμνου για την άμεση παραχώρηση του Γραφείου του για την διεξαγωγή των εκλογών».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel