Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέες συνδέσεις παροχών αποχέτευσης σε Ανδρώνι και Σούμπρα
Νέες συνδέσεις παροχών αποχέτευσης σε Ανδρώνι και Σούμπρα
17.01.2019 | 12:49

Νέες συνδέσεις παροχών αποχέτευσης σε Ανδρώνι και Σούμπρα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η σύνδεση τμημάτων στο δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας συνεχίζεται και σταδιακά θα μπορούν να συνδέονται ακίνητα με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης.

Για το επόμενο διάστημα μπορούν να συνδέονται οικίες και καταστήματα που βρίσκονται σε τμήματα της περιοχής Ανδρωνίου και Σούμπρα, συγκεκριμένα στις οδούς : 1.Αχαιών 2. Δωριέων και 3. Φιλίππου. Οι ενδιαφερόμενοι που οι οικίες τους βρίσκονται στις ανωτέρω οδούς θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι στις 28/02/2019 στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Δ/νση Περιβάλλοντος-Τμήμα Ύδρευσης-Αποχέτευσης) Πλατεία ΟΤΕ 1ος όροφος τηλ. επικοινωνίας 22540-26650, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08.30΄π.μ μέχρι 13.30΄μ.μ. (Πλατεία ΟΤΕ-Παπουτσίδειο κτίριο 1ος όροφος-γραφείο 1).

Η σύνδεση των ακινήτων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης με καταληκτική ημερομηνία μέχρι 30/04/2019.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.limnos.gov.gr  καθώς στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ .

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018