Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δρόμος-λίμνη στη Μύρινα (photos)
Δρόμος-λίμνη στη Μύρινα (photos)
21.12.2018 | 20:24

Δρόμος-λίμνη στη Μύρινα (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Δέκτης παραπόνων έγινε εχθές ο FM 100 όταν κάτοικος της Μύρινας απέστειλε στον σταθμό μας φωτογραφίες από δρόμο στην περιοχή του νοσοκομείου, ο οποίος μετά τις πρόσφατες βροχές έχει μετατραπεί σε λίμνη.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο ίδιος, ο συγκεκριμένος δρόμος, αν στρωθεί με άσφαλτο ή πίσσα, θα μπορούσε να βοηθήσει στη γρηγορότερη προσέγγιση του ασθενοφόρου στο νοσοκομείο του νησιού μέσω της περιφερειακής οδού, χωρίς να χρειάζεται ολόκληρη παράκαμψη, όπως γίνεται σήμερα.

Ο FM 100 επικοινώνησε με τον Δήμο του νησιού, ο οποίος όμως φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, μας μεταφέρθηκε ότι ο αγροτικός αυτός δρόμος είναι εκτός σχεδίου πόλεως. Αποδέχονται όμως ότι, μετά τη βροχή, είναι δύσκολα προσπελάσιμος και πως, αν δεν στεγνώσει από τα νερά, δεν είναι εύκολο να γίνει καμία εργασία αφού οι λάσπες δυσκολεύουν πάντα την όποια προσπάθεια.

Τέλος, μας επεσήμαναν ότι η παράκαμψη από το ασθενοφόρο γίνεται γιατί ο δρόμος μπροστά από τη νέα πύλη του νοσοκομείου είναι μονόδρομος, κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει λόγω του περιορισμένου πλάτους του.

 

radio banner small

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018