Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το χωριό του Αϊ-Βασίλη στη Νέα Κούταλη θα έχει τα πάντα

banner roots

Το χωριό του Αϊ-Βασίλη στη Νέα Κούταλη θα έχει τα πάντα
28.11.2018 | 21:34

Το χωριό του Αϊ-Βασίλη στη Νέα Κούταλη θα έχει τα πάντα

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το χωριό του Αϊ-Βασίλη στήνει φέτος στο σχολείο της Νέας Κούταλης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού/Νηπιαγωγείου του ομώνυμου χωριού, όπως έχει ήδη γράψει το limnosfm100.gr.

Το Σάββατο το απόγευμα (1/12) στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, θα δώσουν το «παρών» το μουσικό εργαστήρι της Μαρίας Ψαρρά, η Παιδική Ομάδα Παραδοσιακού Χορού του Πορτιανού και ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ανδρωνίου. Συγχρόνως, παρούσες θα είναι η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Κούταλης Α.Ο. Προποντίς, η μασκότ της ομάδας μπάσκετ της Λήμνου Ήφαιστος με πολλά δώρα και εκπλήξεις και η σχολή καράτε του νησιού με μια επίδειξη - έκπληξη.

Παράλληλα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδραστικά παραμύθια, να συμμετάσχουν σε εργαστήρια με χριστουγεννιάτικε κατασκευές και κάρτες, να γράψουν το προσωπικό τους γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να επιλέξουν το face painting που επιθυμούν. Ο Αϊ-Βασίλης θα είναι εκεί για να παραλάβει τα γράμματά τους και να τους μοιράσει λιχουδιές.

Επειδή τα Χριστούγεννα σημαίνουν προσφορά κι αγάπη, ο σύλλογος στηρίζει ενεργά το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Λήμνου. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της εκδήλωσης θα συλλέγονται φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.

Τα έσοδα της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του σχολείου και τη ψυχαγωγία των παιδιών κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2018-2019. Οι επισκέπτες μπορούν να στηρίξουν τον σύλλογο αγοράζοντας από το μαγαζάκι του Άγιου Βασίλη βιβλία και παιχνίδια δεύτερης χρήσης, χριστουγεννιάτικα στολίδια δημιουργήματα παιδιών και γονέων, ημερολόγια αλλά και λαχνούς για την πλούσια με δώρα λαχειοφόρο.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας για μικρούς και μεγάλους.

 

prog nkout

 

46799546 286101192111630 3322112535796121600 n

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το