Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από τη Λήμνο οι τουριστικοί πράκτορες (photos)
Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από τη Λήμνο οι τουριστικοί πράκτορες (photos)
17.11.2018 | 16:14

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από τη Λήμνο οι τουριστικοί πράκτορες (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Για πρώτη φορά στο νησί, ο Δήμος Λήμνου και η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική διοργάνωσαν Fam trip (ταξίδι εξοικείωσης) για δέκα τουριστικούς πράκτορες–Hosted Buyers από διάφορες χώρες σε συνεργασία με τη Helexpo και ως συνέχεια της έκθεσης Philoxenia 2018.

Οι επισκέπτες παρέμειναν στη Λήμνο για δύο μέρες και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αρχαιολογικούς χώρους (Πολιόχνη, Ηφαιστεία, Καβείρια και μουσεία), τα Συμμαχικά νεκροταφεία, Φαλακρό, Αμμοθίνες, σημεία παραγωγής τοπικών προϊόντων (οινοποιείο, λακαριό, ζυμαρικά), να γευτούν την τοπική γαστρονομία και να διασκεδάσουν.

Οι καλεσμένοι Giusseppe Pintaudi, Konrad Klockner, Astrid Ricter, Roger Marty, Nikolena Kapsimalova, Monica Bevacqua, Paolo Cini, Sheila Riikonen, Stella Constantinou,Jerzy Stejskal αναχώρησαν την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου με τις καλύτερες εντυπώσεις υποσχόμενοι την προβολή του νησιού μας στις χώρες τους και μελλοντικές επαγγελματικές συνεργασίες.

Η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική σε σχετική ανακοίνωση ευχαριστεί θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου και τον προϊστάμενο κ. Τριανταφυλλίδη Παύλο, το Varos Village Hotel, το Petrides Car Rental και την κ. Πετρίδου Κική, το Holiday Car Rental και τον κ. Χασάπη Σωτήρη, τον κ. Λυριστή Παράσχο, το Καραγκιόζης Café Bar, το Κτήμα Χατζηγεωργίου, τον κ. Πατεράκη Νικόλαο, την Διευθύντρια και τους καθηγητές του ΙΕΚ Λήμνου και τους κ. Μάντζαρη Στέλιο, Ματζάρη Δημήτρη και Κατενίδη Κώνσταντίνο που ανέλαβαν την ξενάγηση.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018