Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γέφυρα σωτηρίας για 13χρονο από τη Λήμνο
Γέφυρα σωτηρίας για 13χρονο από τη Λήμνο
25.10.2018 | 13:32

Γέφυρα σωτηρίας για 13χρονο από τη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε νοσοκομείο εκτός Λήμνου μεταφέρθηκε εκτάκτως εχθές ένας 13χρονος μαθητής από το νησί, μετά από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του.

Όπως πληροφορούμαστε, το 13χρονο αγόρι, μετά από πτώση που είχε, χτύπησε στο ήπαρ με το τιμόνι του ποδηλάτου του και έφερε εκδορές στο κεφάλι.

Από το νοσοκομείο της Λήμνου, κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού και σήμερα στο νοσοκομείο Αγία Σοφία.

Ευτυχώς όμως, μετά τις πρώτες εξετάσεις, ο νέος δείχνει ήδη σημάδια βελτίωσης με τους γιατρούς να αναφέρουν πως θα γίνει προσπάθεια να επουλωθούν οι πληγές μόνο με φαρμακευτική αγωγή καθώς το νεαρό της ηλικίας και ο γερός οργανισμός του θα βοηθήσουν στην ανάπλαση του συκωτιού.

Βέβαια είναι υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση, έχει τις αισθήσεις του και μάλιστα όπως ανέφερε στο σταθμό μας ο διευθυντής του σχολείου που φοιτά ο νέος, ο οποίος μίλησε νωρίτερα με τη μητέρα του παιδιού, ο 13χρονος είναι σε πολύ καλή διάθεση.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην καθημερινότητά του.

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018