Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μάχη με τα 10 μποφόρ έδωσε το «Νήσος Χίος» ανοιχτά της Λήμνου | Ξεκίνησε για το λιμάνι της Μύρινας (video)

the roots web banners 06

Μάχη με τα 10 μποφόρ έδωσε το «Νήσος Χίος» ανοιχτά της Λήμνου | Ξεκίνησε για το λιμάνι της Μύρινας (video)
18.01.2018 | 10:41

Μάχη με τα 10 μποφόρ έδωσε το «Νήσος Χίος» ανοιχτά της Λήμνου | Ξεκίνησε για το λιμάνι της Μύρινας (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Πλώρη για το λιμάνι της Μύρινας έχει βάλει εδώ και λίγη ώρα το Νήσος Χίος, αφού οι θυελλώδεις άνεμοι που σαρώνουν το Βόρειο Αιγαίο έπιασε το “Νήσος Χίος” στη θάλασσα με αποτέλεσμα να αλλάξει πορεία ταξιδιού.

Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι έντασης έως και 10 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο, υποχρέωσαν τον καπετάνιο του πλοίου «Νήσος Χίος», που πραγματοποιεί τη γραμμή Λαύριο – Αι Στράτης – Μύρινα – Καβάλα, να αλλάξει ρότα..

Έμεινε ανοιχτά του νησιού για περίπου 3 ώρες μέχρι να κοπάσουν οι άνεμοι, αφού παρά τις προσπάθειες το πλοίο δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι της Μύρινας. Ο 50 περίπου επιβαίνοντες με προορισμό τη Λήμνο παρέμειναν στο πλοίο, ώσπου γίνει εφικτό να δέσει με ασφάλεια στη Μύρινα.

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα σήμερα το πρωί, το ίδιο πλοίο δεν είχε καταφέρει να δέσει στο λιμάνι του ‘Αι Στράτη και συνέχισε το ταξίδι του προς τη Λήμνο.

Update: Ανεπιτυχής και η νέα προσπάθεια προσέγγισης στο λιμάνι της Μύρινας

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του καπετάνιου του Νησος Χίος, να προσεγγίσει εκ νέου το λιμάνι της Μύρινας, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα το πλοίο να επιστρέφει και πάλι στον κόλπο του Μούδρου.

Φωτο άρθρου απο το αρχείο

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel