Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Λήμνου τις επόμενες ημέρες

the roots web banners 06

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Λήμνου τις επόμενες ημέρες
10.10.2017 | 08:43

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Λήμνου τις επόμενες ημέρες

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο ηλεκτρικό δίκτυο, αναγκάζει το τοπικό τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ να πραγματοποιήσει διακοπές ρεύματος, σε Σαρδές, Δάφνη, Κατάλακκο, Άγιο Δημήτριο και στην ευρύτερη περιοχή των Θέρμων τις προσεχείς ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 11/10/17 χωρίς ρεύμα θα μείνουν τα χωριά Σαρδές, Δάφνη, Κατάλακκο και στην περιοχή Βουνί, από τις 08:00 το πρωί έως τις 11:00.

Την Πέμπτη 12/10/17 θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στον Άγιο Δημήτριο από την περιοχή του συνοικισμού έως το Δημοτικό Σχολείο – Κουρούνι – Αντλιοστάσιο και εως την περιοχή «Ψίλλους» από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.
Την Παρασκευή 13/10/17 θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος από την περιοχή «Κεραμιδαριά – Μαυραμπέλια» έως το εργοστάσιο του κ. Αχιλλαδέλλη από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από τις παραπάνω ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί η επαφή αυτή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel