Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος Sports club: Νίκη και για τις δυο ομάδες του Νίκου Σαμαρά σ ένα κατάμεστο στάδιο (photos)

banner roots

Λήμνος Sports club: Νίκη και για τις δυο ομάδες του Νίκου Σαμαρά σ ένα κατάμεστο στάδιο (photos)
26.02.2013 | 13:17

Λήμνος Sports club: Νίκη και για τις δυο ομάδες του Νίκου Σαμαρά σ ένα κατάμεστο στάδιο (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το κλειστό στάδιο της Μύρινας ασφυκτικά γεμάτο. Στα θετικά καταγράφεται η παρουσία στις κερκίδες οικογενειών με μικρά παιδιά. Ποιός ξέρει; Μπορεί να είναι η αυριανή μαγιά..

Ενθουσιασμός, παλμός, συνθήματα και ρυθμός δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γιορτής χτες το απόγευμα, όταν οι δύο ομάδες του Νίκου Σαμαρά υποδέχτηκαν τις αντίστοιχες του Αθλητικού Ομίλου Μυτιλήνης.

Η γυναικεία ομάδα σε έναν αγώνα που εκτόξευσε την αδρεναλίνη, νίκησε την αντίστοιχη και ισοδύναμη ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Μυτιλήνης με 3-2 σετ. Τα κορίτσια της τοπικής ομάδας, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο πάθος, έφεραν τελικά το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η κερκίδα, ήταν ο έβδομος παίκτης.

"Δεν έχω πολλά πράγματα να σας πω. Ακόμα και αν χάσουμε, να ξέρετε ότι το παιχνίδι σας μ αρέσει πολύ", ακούσαμε να λέει ο προπονητής Σωτήρης Μελάς, στα κορίτσια της ομάδας της Λήμνου.

Ο Σωτήρης, με ηρεμία και απόλυτα αγωνιστικό πνεύμα, παρακολουθούσε και καθοδηγούσε την ομάδα, σε αντίθεση με τον προπονητή της ομάδας της Μυτιλήνης, η παρουσία του οποίου σχολιάστηκε ιδιαίτερα, αφού ήταν συνεχώς όρθιος, φανερά εκνευρισμένος, φώναζε και κάποια στιγμή πέταξε το μπουκάλι νερού που κρατούσε.

Μετά το τέλος του αγώνα, έγινε γνωστό ότι η ομάδα της Μυτιλήνης, ήρθε στη Λήμνο με ελλιπή δελτία, με αποτέλεσμα ο αγώνας, σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ο.ΠΕ, να κατακυρωθεί υπέρ της ομάδας του Λήμνος Sports Club, με 3-0 σετ.

Μετά το τέλος του αγώνα, η ατμόσφαιρα φορτίστηκε συναισθηματικά. Ο σύλλογος που δημιούργησε ο μεγάλος αθλητής και σπουδαίος άνθρωπος Νίκος Σαμαράς, τίμησε το δημιουργό του.
Ο προπονητής των δύο ομάδων Σωτήρης Μελάς ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του, ενώ η σύζυγος του Νίκου και Πρόεδρος του Συλλόγου Λήμνος Sports Club Έλενα Δούκα, με δυο κουβέντες μόνο, συγκίνησε ένα ολόκληρο γήπεδο.

Αμέσως μετά προβλήθηκε βίντεο με τις σπουδαιότερες στιγμές από την καριέρα του Νίκου Σαμαρά, του αθλητή που θα αφήσει για πάντα το ίχνος του στο ελληνικό βόλλευ.

Νωρίτερα είχε ανεβεί στο κέντρο του γηπέδου, απέναντι από τις εξέδρες η φανέλα με την οποία αγωνίστηκε στην ομάδα που ο ίδιος έστησε εκ του μηδενός, ενώ στη προθέρμανση οι συναθλητές του, βγήκαν στο γήπεδο φορώντας τις φανέλες από όλες τις ομάδες από τις οποίες πέρασε στην καριέρα του ο Νίκος.

Στο δικό της αγώνα, η αντρική ομάδα, εύκολα νίκησε την ομάδα του Α.Ο.Μ με 3-0 σετ. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το τελευταίο σετ έληξε 25-13. Πράγμα που έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή Σωτήρη Μελά να κάνει αλλαγές, προκειμένου να δοκιμαστούν και νέοι παίκτες.
Εξάλλου, ήταν και ο πρώτος αγώνας τον αδελφών Ναλπάντη, οι οποίοι κατάφεραν και προσαρμόστηκαν στη νέα τους ομάδα αν και είχαν προηγηθεί μόνο 3 προπονήσεις.

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα συνεχίζεται το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 7 & 8 Μαρτίου. Την πρώτη μέρα οι γυναίκες του ΛSC αγωνίζονται εκτός έδρας, με την ομάδα Παπάδου Γέρας, ενώ την επόμενη μέρα, η αντρική ομάδα της Λήμνου θα αντιμετωπίσει, επίσης εκτός έδρας, την αντίστοιχη του Παπάδου Γέρας.

 

Φωτό: Παναγιώτης Σκαπέτης

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel