Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου στο Κ.Η.Φ.Η Λήμνου | Ευχαριστίες από τον ΟΚΠΑ του Δήμου

banner roots

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου στο Κ.Η.Φ.Η Λήμνου | Ευχαριστίες από τον ΟΚΠΑ του Δήμου
18.12.2014 | 16:35

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου στο Κ.Η.Φ.Η Λήμνου | Ευχαριστίες από τον ΟΚΠΑ του Δήμου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Καμίνια επισκέφθηκαν σήμερα οι μαθητές της Ε' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου με τη συνοδεία του δασκάλου τους, κ. Διαμαντή Αρχοντίδη.

Οι μαθητές έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και προσέφεραν δώρα, κάρτες και ημερολόγια στους ωφελούμενος του προγράμματος, μία κίνηση αγάπης που τους έδωσε μεγάλη χαρά. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου θέλησε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου, κ. Νικόλαο Λιάπη, όσο και στους μαθητές της Ε’ Τάξης του σχολείου και τον δάσκαλό τους, κ. Διαμαντή Αρχοντίδη, για αυτή την επίσκεψη που χαροποίησε ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους του Κέντρου.

UPDATE: Δείτε φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή επίσκεψη της Ε΄Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, στα Καμίνια.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το