Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Χιλιάδες επισκέπτες στην 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού με τη συμμετοχή της Λήμνου

the roots web banners 06

Χιλιάδες επισκέπτες στην 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού με τη συμμετοχή της Λήμνου
06.12.2014 | 17:35

Χιλιάδες επισκέπτες στην 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού με τη συμμετοχή της Λήμνου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Στην 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού- GREEK TOURISM EXPO που πραγματοποιείται 5-7 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα συμμετέχει ο Δήμος Λήμνου, φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 150 εκθέτες, δεκάδες διεθνείς buyers τουρισμού από 18 χώρες και χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο stand της Λήμνου το «παρών» δίνουν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου κ. Στέλιος Μάντζαρης, καθώς επίσης και μέλη του συλλόγου «Λημνιοί της Αθήνας εν δράσει», όπως ο Νότης Καραθύμιος και ο Στέλος Ζλατάνος που εθελοντικά βοηθούν στην προβολή του νησιού μας, μέσω της έκθεσης.

Οι επισκέπτες της Greek Tourism Expo έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν από κοντά τα λημνιακά προϊόντα. Επίσης, διανέμονται cd και φυλλάδια, ενώ προβάλλεται και βίντεο, μέσω των οποίων δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να «ταξιδέψουν» στη Λήμνο βλέποντας εικόνες για τη μοναδική της ομορφιά, την πλούσια ιστορία της και τις παραδόσεις της. Τέλος, μπορούν να ενημερώνονται και για άλλα θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος όπως και για ο,τιδήποτε άλλο επιθυμούν να γνωρίσουν για το νησί μας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το