Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Κλικ στον βρετανικό Τύπο>>Βρετανία : "Έφυγε" στα 76 του ο διάσημος κωμικός Φρέντι Σταρ
Βρετανία : "Έφυγε" στα 76 του ο διάσημος κωμικός Φρέντι Σταρ
10.05.2019 | 13:16

Βρετανία : "Έφυγε" στα 76 του ο διάσημος κωμικός Φρέντι Σταρ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης

Γράφει ο Βύρων Καρύδης 

Την τελευταία του πνοή άφησε στο σπίτι του στην Ισπανία, όπου είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Midniters και διάσημος κωμικός ηθοποιός Φρέντι Σταρ.

Η Mirror, η Sun και η Star αναφέρουν ότι ο κωμικός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Ισπανία, στην ηλικία των 76 ετών.

H Sun γράφει ότι ο κωμικός ήταν - " ο αγαπημένος των ζώων" - και θυμίζει στους αναγνώστες της ότι στα μέσα της δεκαετίας του '80 ο Φρέντι Σταρ, κάνοντας χιούμορ, ισχυρίσθηκε ότι είχε τοποθετήσει ένα χάμστερ ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμιού στο σπίτι ενός φίλου και το έφαγε.

Η ιστορία αυτή - που αργότερα ο ίδιος ο κωμικός την είχε απορρίψει - ενέπνευσε - "τον πιο διάσημο πηχυαίο πρωτοσέλιδο τίτλο " - όπως γράφει η ίδια εφημερίδα. Τότε η Sun κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τίτλο - "Ο Φρέντι Σταρ έφαγε το χάμστερ μου". Σήμερα, έχει τον τίτλο: "Ο Φρέντι Σταρ έφυγε και πήγε να βρει τον χάμστερ του".

Ο Φρέντι Σταρ τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί στην Costa Del Sol, στην Ισπανία και οι επαφές του με άλλους ανθρώπους είχαν περιοριστεί αισθητά, ενώ ακόμη πιο σπάνια δεχόταν επισκέψεις στο σπίτι του.

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018