Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Κλικ στον βρετανικό Τύπο>>Brexit: Υπό στενή πολιορκία η Τερέζα Μέι
Brexit: Υπό στενή πολιορκία η Τερέζα Μέι
23.03.2019 | 12:35

Brexit: Υπό στενή πολιορκία η Τερέζα Μέι

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός εμφανίζεται απομονωμένη σε διεθνές επίπεδο, ενώ και στο εσωτερικό της χώρας δεν φαίνεται να της έχουν απομείνει αρκετοί σύμμαχοι.

Πιέσεις δέχεται η Τερέζα Μέι να καθορίσει την ημερομηνία παραίτησης της, γράφουν οι Times. Την  αποχώρηση της Μέι από την πρωθυπουργία προβλέπει και η Daily Telegraph που σημειώνει ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις εάν φέρει προς ψήφιση στο κοινοβούλιο τη συμφωνία Brexit αυτή θα απορριφθεί για τρίτη φορά από την πλειοψηφία των βουλευτών. 

"H πρωθυπουργός χάνει τον έλεγχο", επισημαίνει η i. To ενδεχόμενο να μην έρθει προς ψήφιση για τρίτη φορά στη Βουλή των Κοινοτήτων την επόμενη εβδομάδα η συμφωνία της Μέι δεν αποκλείει η Daily Express.

"Τον έλεγχο του Brexit απεργάζονται οι βουλευτές", ο πρωτοσέλιδος τίτλος στους Financial Times. Μυστικά σχέδια για την αντιμετώπιση του "χάους" που θα επακολουθήσει στην περίπτωση που η αποχώρηση της Βρετανίας γίνει χωρίς συμφωνία αποκαλύπτει ο Guardian.

 

radio banner small

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018