Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Ελληνική εφαρμογή επιλέχτηκε από την Apple μεταξύ ενός εκατομμυρίου εφαρμογών!

banner roots

Ελληνική εφαρμογή επιλέχτηκε από την Apple μεταξύ ενός εκατομμυρίου εφαρμογών!
08.11.2013 | 13:24

Ελληνική εφαρμογή επιλέχτηκε από την Apple μεταξύ ενός εκατομμυρίου εφαρμογών!

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Καλά Νέα

Στην επίσημη παρουσίαση των καινούργιων iPad Air και Retina iPad Mini στις 22/10, η Apple επέλεξε ως Νο1 αγαπημένη εκπαιδευτική εφαρμογή -στις κατηγορίες Educational αλλά και Kids (παιδιά κάτω από 5 ετών)- το Avokiddo Emotions!

Και μάλιστα, το τοποθέτησε (hand picked) στα προτεινόμενα του βασικού μπάνερ στο App Store Αμερικής, Καναδά και ακόμα 10 χωρών.

Το μέγεθος της επιτυχίας: οι εφαρμογές μόνο για iPad ξεπερνούν τις 475.000, ενώ προσθέτοντας και αυτές των κινητών, ξεπερνούν τις 1.000.000. Απ όλες αυτές, ο αμερικανικός κολοσσός επέλεξε ως “New and Noteworthy” ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά που σχεδιάστηκε και ολοκληρώθηκε στην Πάτρα.

Ποια είναι η Avokiddo;

Πρόκειται για μια πολύ δραστήρια ομάδα με πολύ υψηλή τεχνογνωσία και σημαντική εμπειρία στον χώρο των ψηφιακών εκπαιδευτικών εφαρμογών. Το Avokiddo Emotions είναι η 2η επιτυχία της -είχε προηγηθεί το “Beck and Bo” (Σεπτ. 2012), το οποίο είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και την ίδια την Apple.

Η Avokiddo είναι spin-off της react-IN και εισήλθε στο χώρο τον εκπαιδευτικών apps για smartphones το 2011 με σοβαρές προθέσεις: να παράγονται τα πάντα in-house ώστε να διατηρείται ο έλεγχος του μάνατζμεντ και της ποιότητας των προϊόντων τους.

Η εφαρμογή Avokiddo Emotions είναι διαθέσιμη εδώ: https://itunes.apple.com/us/app/avokiddo-emotions-playful/id661758013?ls=1&mt=8

Για Android: http://www.amazon.com/gp/mas/dl/android?p=com.avokiddo.games.emotions

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το