Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Πρέβεζα: Εντυπωσιακή άφιξη με jet ski έκανε ο Άι Βασίλης (φωτογραφίες)

banner roots

Πρέβεζα: Εντυπωσιακή άφιξη με jet ski έκανε ο Άι Βασίλης (φωτογραφίες)
01.01.2022 | 17:19

Πρέβεζα: Εντυπωσιακή άφιξη με jet ski έκανε ο Άι Βασίλης (φωτογραφίες)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Καλά Νέα

Μοίρασε δεκάδες δώρα στα παιδιά που έτρεξαν να τον χαιρετήσουν - Ο καιρός ευνόησε τα σχέδια του.

Λίγες ώρες πριν μας αφήσει το 2021, ο Άγιος Βασίλης – πιστός στο ραντεβού του – εμφανίστηκε στην παραλία του Μονολιθίου για να μοιράσει τις ευχές του σε όλη την Πρέβεζα και όχι μόνο.

Ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε την Πρέβεζα κάνοντας μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση, αφού έφτασε στην παραλία του Μονολιθίου με jet ski.

Κάνοντας μερικές βόλτες στην θάλασσα με το jet ski μαγνήτισε τα βλέμματα κυρίως των μικρών παιδιών, τα οποία έτρεξαν από κάθε μεριά της παραλίας, στο σημείο όπου εκείνος βγήκε στην ακτή.

Η μέρα ήταν ιδανική και το γεγονός πως πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν την παραλία για την μεσημεριανή τους βόλτα ευνόησε τα σχέδια του Άγιου Βασίλη του Μονολιθίου, ο οποίος ήταν γεμάτος με δώρα.

Με την μουσική συνοδεία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας που βρέθηκαν στο Μονολίθι, ο Άγιος Βασίλης βγαίνοντας στην παραλία μοίρασε χαμόγελα στους μικρούς του φίλους που εντυπωσιάστηκαν από την αυτή την απρόσμενη συνάντηση.

Ο Άγιος Βασίλης αφού ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, με υγεία, χαρά και ευτυχία, σε όλους τους Πρεβεζάνους, αποχαιρέτησε μικρούς και μεγάλους και ανανέωσε το ραντεβού του με τα παιδιά για την επόμενη χρονιά στην ίδια παραλία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: prevezanews.gr, protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το