Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Chaos: Το Eλληνικό hypercar αποκαλύπτεται την 1η Νοεμβρίου!

banner roots

Chaos: Το Eλληνικό hypercar αποκαλύπτεται την 1η Νοεμβρίου!
31.10.2021 | 19:23

Chaos: Το Eλληνικό hypercar αποκαλύπτεται την 1η Νοεμβρίου!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Καλά Νέα

Με ανακοίνωσή της Spyros Panopoulos Automotive στα social media, αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα για την επίσημη πρεμιέρα του Chaos, αλλά και τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας τα προσεχή χρόνια.

Όπως ανακοίνωσε η Spyros Panopoulos Automotive στο Facebook, το νέο ελληνικό υπεραυτοκίνητο, Chaos  θα αποκαλυφθεί την 1η Νοεμβρίου. Αυτό έγινε μετά και την οριστική ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2022, στην οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα του ελληνικού hypercar.

chaos 1 output 77761 379873
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η Spyros Panopoulos Automotive και ο ιδρυτής της Σπύρος Πανόπουλος για τα επόμενα δύο χρόνια σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο Chaos  στο κοινό σε ένα νέο κέντρο-εργοστάσιο, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνεται προς το παρόν η τοποθεσία του.
chaos 2 1 output 77761 379874

Η εταιρεία δηλώνει επίσης ότι το Chaos  θα παρουσιαστεί και θα δοκιμαστεί από το BBC-Top Gear και με τη χορηγία της Red Bull, θα επιχειρήσει να καταρρίψει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας για αυτοκίνητο παραγωγής.

chaos 5 output 77761 381113

Την προσπάθεια κατάρριψης του σχετικού ρεκόρ για αυτοκίνητο παραγωγής θα επιχειρήσει και στην πίστα του Nurburgring. Το ίδιο θα κάνει και για την επιτάχυνση του ενός τετάρτου του μιλίου (0-402 μέτρα).

Την ίδια ημέρα, την 1η Νοεμβρίου, η Spyros Panopoulos Automotive θα παρουσιάσει επίσης ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης καθώς και ένα supercar που κινείται με υδρογόνο, αλλά και πολλά άλλα projects στα οποία εργάζεται εδώ και καιρό.

Η Spyros Panopoulos Automotive θα ξεκινήσει να δέχεται τις πρώτες παραγγελίες για το Chaos ταυτόχρονα με την παρουσίαση του την 1η Νοεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το