Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Νέα παγκόσμια διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

banner roots

Νέα παγκόσμια διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
27.09.2018 | 20:11

Νέα παγκόσμια διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Καλά Νέα

Σύμφωνα με τη νέα διεθνή κατάταξη του Times Higher Education World University Rankings 2019, ενός από τα σημαντικότερα συστήματα κατάταξης Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων παγκοσμίως, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κατατάσσεται στη θέση 601-800 μεταξύ πανεπιστημίων απ’ όλο τον κόσμο και στην 3η θέση μεταξύ 8 Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Η αξιολόγηση συμπεριλαμβάνει τα 1258 καλύτερα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του κόσμου και λαμβάνει υπόψη της κριτήρια, όπως η διδασκαλία, η έρευνα και η διεθνοποίηση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου: «Η διεθνής αναγνώριση της ανοδικής πορείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου που καταγράφεται εκ νέου στην παγκόσμια αυτή κατάταξη  Πανεπιστημίων του Times Higher Education, επιβραβεύει και ενθαρρύνει τις προσπάθειες της  ακαδημαϊκής μας κοινότητας να εδραιώσει και να συνεχίσει να αναδεικνύει το Ίδρυμα ως διεθνές κέντρο Αριστείας στην έρευνα και την εκπαίδευση. Η επιπρόσθετη δε αυτή αναγνώριση αποτελεί σημαντικότατο κεφάλαιο για τις σπουδές και το μέλλον των φοιτητών και φοιτητριών μας.

Δημοσίως ευχαριστούμε και συγχαίρουμε και πάλι θερμά όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας του Αιγαίου για την καθοριστική συμβολή τους και στη νέα αυτή διάκριση του Πανεπιστημίου μας».

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον σύνδεσμο: www.timeshighereducation.com

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel