Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Ίμβρου (photos)

banner roots

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Ίμβρου (photos)
20.09.2016 | 09:33

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Ίμβρου (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Καλά Νέα

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης και αισιοδοξίας ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 τα μαθήματα στα ελληνικά σχολεία της Ίμβρου.

Στις 9 το πρωί χτύπησε το κουδούνι στο Γυμνάσιο-Λύκειο στα Αγρίδια με 22 μαθητές έναντι 15 μαθητών που είχαν εγγραφεί τον πρώτο χρόνο λειτουργίας με την παρουσία και των τριών νέων εκπαιδευτικών από την Ελλάδα που έφθασαν έγκαιρα και ανέλαβαν καθήκοντα.

Ακολούθησε στις 10 μ.μ. το Δημοτικό Σχολείο στους Αγίους Θεοδώρους όπου οι 5 μαθητές της προηγούμενης χρονιάς αυξήθηκαν σε 8, ενώ δύο νήπια και ένα προνήπιο αναμένουν την απάντηση των αρχών για να ξεκινήσουν και αυτά μαθήματα σε ειδικό χώρο που διαμορφώθηκε εντός του κτιρίου. Τα καθήκοντα του δασκάλου αναλαμβάνει φέτος ο συμπατριώτης μας Αριστείδης (Άρης) Κουτράς.

Στο νησί μετέβησαν για να ευχηθούν καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ο Συντονιστής Εκπαίδευσης του Γενικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης κ. Σταύρος Γιωλτζόγλου, ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Συνδέσμου Ίμβρου κ. Λάκης Βίγκας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων κ. Πάρις Ασανάκης.

Πηγή: imvrosisland.org

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel