Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ιστορίες>>My chance was good

banner roots

My chance was good
22.11.2015 | 13:35

My chance was good

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ιστορίες

Γράφει το Καραντί

Είμαι σε μια πόλη που δεν έχει πατζούρια, γιατί ο ήλιος βγαίνει σπάνια και οι άνθρωποι τον έχουν ανάγκη. Και σκέφτομαι μήπως εμείς έχουμε παρασυνηθίσει στον ήλιο και στο φως και δεν του δίνουμε την αξία που του πρέπει.

Χθες στο αεροπλάνο κάθησα δίπλα σε ένα αγόρι γλυκύτατο με κάτι τεράστια γαλάζια μάτια. Μέχρι να απογειωθεί έστελνε συνέχεια μηνύματα στο κινητό του στα αραβικά. Κρυφοκοίταξα ναι. Έγραφε έγραφε ασταμάτητα μέχρι που αναγκάστηκε να το κλείσει. Μετά για πολλή ώρα κοίταζε φωτογραφίες που ήταν αυτός και μια ξανθιά κοπέλα και έτρεχαν κάτι δάκρυα σαν κορομηλα από τα μάτια του. Κρυφοκοιταζα ναι.

Κράταγε στο χέρι το κινητό, το πορτοφόλι και ένα κουτί με γκοφρέτες. Όταν το άνοιξε για να φάει πρώτα έδωσε σε μένα, μετά στο διπλανό μου και μετά έφαγε εκείνος. Τον ρώτησα από που είναι Syria μου απάντησε. Μένει στη Βιέννη as a refugee. Έκατσε και στην Αθήνα 7 μήνες. Του λέω ήρθες κι εσύ από την Τουρκία μου λεει no, my chance was good. Ήρθε από την Σαουδική Αραβία με αεροπλάνο και βίζα πριν 3 χρόνια. Because of the war.

Μου είπε να πάμε μαζί στη Βιέννη με το λεωφορείο αλλά τελικά πήραμε διαφορετικό γιατί πηγαίναμε σε διαφορετικά σημεία, έφυγα τρέχοντας και δεν πρόλαβα να τον χαιρετήσω και του έκανα νόημα από το παράθυρο και με κοίταξε με αυτά τα τεράστια γαλάζια μάτια με ένα κάποιο παράπονο.

My chance was good λοιπόν και το μόνο που θελε να ήταν με αυτό το ξανθό κορίτσι 24/7 για να μην τρέχουν τα δάκρυα κορομηλα απ τις φωτογραφίες. Κι εμάς μας έφαγαν τα τι σου είπε τι της είπε το Σάββατο μπορείς όχι όχι την Κυριακή μπορώ αλλά δεν μπορώ εγώ και δεν μπορεί δεν μπορεί κάπου θα συναντηθούμε, τέτοια φάση.

Και οι chances μας να είναι πολύ καλύτερες από good.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400